Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A migrációs félelemkeltést is...

A migrációs félelemkeltést is a zsidók találták ki, vagy a kommunisták? És milyem érdekük fűződik hozzá?

Figyelt kérdés

2023. okt. 7. 18:10
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

30 Az usa-ban

Bizonyítsd be tényekkel. hogy itt zajlik!!

2023. okt. 8. 11:16
 32/35 anonim ***** válasza:

"Bizonyítsd be tényekkel. hogy itt zajlik!!"

Ezt hogy érted? Hogy bizonyítsam én be? Látom, nem tudom, hogy te miért nem látod. Ha kíváncsi vagy rá, akkor nézd meg! Menj el pl a Szerb határra, Szerb oldalra, vagy Spanyolországba kikötőbe. Azért csak ezeket írom, mert ezeken a helyeken voltam én is. Vagy pl péntek este Bécsből jöttem haza, két település között a rendőrök megállítottak egy kisteherautót, sötét képű emberek ültek hátrakötött kézzel az árokparton, 15-20 fő.

A szomszédomban németeké a ház, ha jönnek mindig panaszkodnak, hogy München egyre rosszabb.

2023. okt. 8. 11:28
 33/35 A kérdező kommentje:

Embercsempészet, mindig létezett. egy kisbusz nem a világ vége

Voltam a szerb határon, semmi sem volt

Ha valóban létezne a migráció, akkor európa elkezdene javulni és felemelkedni mint az USA

2023. okt. 8. 11:41
 34/35 anonim ***** válasza:
Igen, igazad van 😂😂😂
2023. okt. 8. 13:12
 35/35 anonim ***** válasza:
A szuverinitás fellazítása, zűrzavarkeltés a cél. Plusz ellenség kép.Az új világrend megalapozásának egy lépése ez is. Miközben a birka kisember Orbánra meg Gyurcsányra mutogat. De még azok is bábok ebben a játszmában.
2023. okt. 18. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!