Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Globalista baloldal vs konteós...

Globalista baloldal vs konteós jobboldal: melyik számotokra a szimpibb?

Figyelt kérdés

2023. okt. 7. 17:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
79%
#20 Ezek szerint ti nem tudjátok, mi az a konteó, hiszen rendszeresen konteónak neveztek olyan dolgokat is, amik tényeken alapulnak, csak nem ír róluk az elv- és fajtársi média.
2023. okt. 8. 10:48
 22/29 anonim ***** válasza:

Semmi köze ehhez a médiának.

Mindig ezzel próbáltok meg takarózni?

Vagy olyan faék egyszerűek vagytok, hogy nektek automatikusan mindig annak az ellenkezője igaz, amiről hírt ad a média? xD

Mellesleg melyik média?

Mert van ám rengeteg...

2023. okt. 8. 14:52
 23/29 anonim ***** válasza:

Amúgy meg a konteók onnan ismerhetők fel, hogy nincsenek bennük tények csak ferdítések, félremagyarázások, feltételezések (amiket ugye tényként akarnak beállítani a konteósok) meg féligazságok.

Aki normális, az észreveszi ezeket a buktatókat.

Aki meg nem, annak megmaradnak a konteók...

2023. okt. 8. 14:55
 24/29 anonim ***** válasza:
#23 Mondom én, hogy ti nem a konteókat nevezitek konteónak.
2023. okt. 8. 15:03
 25/29 anonim ***** válasza:
Birom mikor a normi NPC birkák bölcsekednek, mikor a napi dolgaikat se képesek átlátni. Muris.
2023. okt. 8. 16:59
 26/29 anonim ***** válasza:

Dehogynem.

Te nem tudod mit neveznek összeesküvés-elméletnek.

Nem létező folyamatokat, mert az ugye nem elmélet.

Mint írtam, normális, alapműveltségű ember képes meglátni a konteókban a logikátlanságokat és az ellentmondásokat.

Akik beszopkodják ezeket azok nem, hiszen ha meglátnák, nem szopkodnák be...

2023. okt. 8. 19:24
 27/29 anonim ***** válasza:
57%
A konteósok egyébként nem mindig jobboldoliak ez egy nagyon gyakori tévhit.
2023. nov. 5. 21:12
 28/29 anonim ***** válasza:

A nyugatbarát erők olyan konteókat gyártanak, hogy mindent rákennek az orosz titkosszolgálatra.

Az egyik iszlamista merénylő csecsen származású volt évekkel ezelőtt és a sajtó célozgatott rá, hogy biztos Putyin küldte/pénzelte, hogy destabilizálja a nyugatot...

2023. dec. 8. 12:40
 29/29 anonim ***** válasza:

Pár évig "globalista balos" voltam, de szerencsére hamar véget ért, attól még a "konteós jobboldal" is jobb...

Gáznak érzem, hogy 2010-ben még az LMP-re szavaztam, azóta "átköltöztem" a jobboldalra és egy darabig biztosan ott maradok

2023. dec. 8. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!