Globalista baloldal vs konteós jobboldal: melyik számotokra a szimpibb?
Semmi köze ehhez a médiának.
Mindig ezzel próbáltok meg takarózni?
Vagy olyan faék egyszerűek vagytok, hogy nektek automatikusan mindig annak az ellenkezője igaz, amiről hírt ad a média? xD
Mellesleg melyik média?
Mert van ám rengeteg...
Amúgy meg a konteók onnan ismerhetők fel, hogy nincsenek bennük tények csak ferdítések, félremagyarázások, feltételezések (amiket ugye tényként akarnak beállítani a konteósok) meg féligazságok.
Aki normális, az észreveszi ezeket a buktatókat.
Aki meg nem, annak megmaradnak a konteók...
Dehogynem.
Te nem tudod mit neveznek összeesküvés-elméletnek.
Nem létező folyamatokat, mert az ugye nem elmélet.
Mint írtam, normális, alapműveltségű ember képes meglátni a konteókban a logikátlanságokat és az ellentmondásokat.
Akik beszopkodják ezeket azok nem, hiszen ha meglátnák, nem szopkodnák be...
A nyugatbarát erők olyan konteókat gyártanak, hogy mindent rákennek az orosz titkosszolgálatra.
Az egyik iszlamista merénylő csecsen származású volt évekkel ezelőtt és a sajtó célozgatott rá, hogy biztos Putyin küldte/pénzelte, hogy destabilizálja a nyugatot...
Pár évig "globalista balos" voltam, de szerencsére hamar véget ért, attól még a "konteós jobboldal" is jobb...
Gáznak érzem, hogy 2010-ben még az LMP-re szavaztam, azóta "átköltöztem" a jobboldalra és egy darabig biztosan ott maradok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!