Ha fenyegetnek az Interneten hónapok óta erőszakkal, elrablásssal (minden fenyegetés lementve) elég indok hogy kapjak fegyvertartási engedélyt?
Figyelt kérdés
A rendőrségnek is írtam már, de leszarták. Amíg nem történik jogsértés ők semmit se tehetnek.
Meg kell várni amíg az életemre törnek?
Nem várom el a rendőrségtől hogy valami figyelt személy legyek pár netes patkány miatt, én legszívesebben megvédeném magamat.
Amihez a legegyszerűbb mód egy éles, igazi fegyver.
2023. szept. 21. 19:03
11/18 anonim válasza:
"Ez valami vicc? Hogy állítok meg vele több támadót?"
Sehogy, de újra leírom. Ilyesmiben eleve csak fogyatékos gondolkodik.
12/18 anonim válasza:
Lefujod oket. Ez a szokvanyos hasznalati modja a gazspraynek.
13/18 anonim válasza:
Volt már itt számtalan gázpisztolyos kérdés is. Ott leírtam a kócsagnak, hogy ilyesmiben ne is gondolkozz. Egy 9mmes nem mindig állít meg egy támadót, van hogy csak második, harmadik lövésre. Egy gázpisztoly tökéletesen alkalmas arra, hogy felbőszízsd a támadót és az nagyobb erővel támadjon. De olyanra példa még nem volt a történelemben mikor valakit az állított meg.
14/18 anonim válasza:
"Lefujod oket. Ez a szokvanyos hasznalati modja a gazspraynek."
Az mondjuk komoly megoldás. És te megállsz ha lefújlak?
15/18 anonim válasza:
@15, azt nem tudom, de ha en lefujlak teged, akkor te nagyon le leszel fujva, arra merget vehetsz.
16/18 anonim válasza:
Aki azt hiszi, hogy csak felbőszíted az próbálja ki álljon elé, fújassa le magát gázsprayvel, mielőtt butaságokat beszél.
17/18 anonim válasza:
Mesélj, hogyan fenyegetnek az interneten? Ha lesz fegyvered akkor majd jól lelövöd őket?😂
18/18 anonim válasza:
Ilyen embernek mint a kérdező még játék pisztolyt sem adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!