Ha fenyegetnek az Interneten hónapok óta erőszakkal, elrablásssal (minden fenyegetés lementve) elég indok hogy kapjak fegyvertartási engedélyt?
A rendőrségnek is írtam már, de leszarták. Amíg nem történik jogsértés ők semmit se tehetnek.
Meg kell várni amíg az életemre törnek?
Nem várom el a rendőrségtől hogy valami figyelt személy legyek pár netes patkány miatt, én legszívesebben megvédeném magamat.
Amihez a legegyszerűbb mód egy éles, igazi fegyver.
Magyarországon senki se kaphat fegyvert aki civil.
2 lehetőség van:
Ha olyan ügyvéd vagy aki maffia ügyekben dolgozik
Vagy ha miniszterelnök vagy
Amúgy nem kell ennyi indok. Betöltött 18. Eletév, büntetlen előélet és magyar állampolgárság kell. Zámbó Jimmit pl szerinted ki fenyegette?
Vagy a feleségem. És ő is megkapta.
De ha erre rugózol egyébként bárki megkapja akinek egyszer az életére törtek. De amúgy nem kell ennyi hozzá. Jimmi is megkapta meg az én nejem is.
Vegyél inkább pár jó gazsprayt, azt ha használod akkor sem visznek bíróságra. Ellenben ha megolod a támadót akár még te is bajba kerülhetsz.
Olyan meg nincs hogy a gazspray nem állítja meg a támadót, mert rohadtul megallitja.
"Olyan meg nincs hogy a gazspray nem állítja meg a támadót, mert rohadtul megallitja."
Kamu.
Öt ok, hogy miért van szükséged fegyverre:
1. Nincs
2. Szükséged
3. Okra.
4. Ez alapvető
5. Emberi jogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!