Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szívesen élnétek Angliában...

Szívesen élnétek Angliában vagy nem? Miért?

Figyelt kérdés

2023. szept. 12. 10:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
61%

Én szívesen élnék Angliában, mert nagyon szeretem az Angolszász kultúrát, szokásokat.

Bejártam az Angolszász országokat (Egyesült-Királyság, Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland), és mindig nagyon otthon éreztem magam. Inkább az szokott furcsa, mikor egy ilyen út után visszajövök Magyarországra, mert mindig vissza kell szoknom.

2023. szept. 12. 16:12
 12/21 anonim ***** válasza:
92%

"... Anglián ... Angliában ... brit ... brit kultúrát ... brit szokások ... a britek ... britek ... az angoloknak ... britnek fogják tartani..."

Most akkor Angliáról beszélsz és az angolokról, vagy Nagy-Britanniáról és a britekről?... Mert nem ugyanaz...

2023. szept. 12. 20:10
 13/21 anonim ***** válasza:
40%

#12 Brit - Az Egyesült Királysághoz tartozó terület lakója. Általában ezen népcsoportok tartoznak ezen definíció alá: Angol, walesi, skót, észak-ír.

Angol - A britek közül a domináns nép, akinek nyelve, kulturális értékrendje, vallása, és szokásai vált uralkodóvá az Egyesült Királyság népei között.

Egyesült Királyság - Anglia+Skócia+Wales+Észak-Írország

Nagy-Britannia - Anglia+Skócia+Wales

2023. szept. 12. 21:00
 14/21 anonim ***** válasza:
92%
13., nem az a kérdés, hogy melyik mit jelent, hanem hogy melyikről beszélt(él?), amikor összevissza beszélt(él?).
2023. szept. 12. 21:04
 15/21 A kérdező kommentje:
Te vagy a 2 és fél pipás orosz troll, aki minden kérdés alá bejön össze-vissza értetlenkedni. Az "Anglia" szót általában az "Egyesült Királyság" rövidítésére szokták használni a magyarok, mert ahogy az előző hozzászóló is írja, az angol a domináns nép ott pl. mindenki angolul beszél, és London a főváros.
2023. szept. 12. 21:10
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

"Te vagy a 2 és fél pipás orosz troll"

Te csak tudod! :DD

2023. szept. 12. 21:47
 17/21 anonim ***** válasza:
81%

Már Angliában èlek és a legjobb döntés volt !!!

Nyugodt életünk van , stressz nélkül immár 15 éve . :)

2023. szept. 13. 11:37
 18/21 anonim ***** válasza:
71%
Nem. Éltem 6 évet Londonban, elég volt.
2023. szept. 13. 22:43
 19/21 anonim ***** válasza:
36%
#10 Óriási tévedésben vagy, az angolnál kirekesztőbb, nacionalistább népség a világon nincs. És a mai napig bennük van a gyarmati attitűd, mindenkinél feljebbvalónak érzik magukat. Akiket te írtál, pl. fekete lányokat sosem fognak igazán maguk közül valónak tekinteni, sőt, még fehéreket se. Az akcentuson kiszúrják hogy nem ott élnek az őseid "1500 éve" és utána már máshogy viselkednek. Igazi álszent népség. Tudom miről beszélek, 6 év angol front office után.
2023. szept. 13. 22:55
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

"az angolnál kirekesztőbb, nacionalistább népség a világon nincs."

Dehogy nincs, a svájciak!

2023. szept. 13. 23:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!