"Horvátország: megdőlt minden idők magyar turista rekordja" 1 éve fennálló 20%-os infláció, rekord élelmiszerárak, folyamat növekvő üzemanyagárak, csökkenő reálkereset... A magyarok sz.rják a pénzt, vagy mégis MIBŐL...?
"Augusztus végén már hajszálnyira volt a rekordévi forgalom, hiszen a 2019-ben elkönyvelt 3,275 millió horvátországi magyar vendégéjszakához képest a 3,17 milliónál járt a számláló, majd
jött a rendkívüli előfoglalási többlettel indult szeptember, és már most meghaladta a volumen a négy évvel korábbi "bezzeg évét"."
Én jártam és köszönöm, többet abba a daráldába, biztos nem fogok menni.
Szép ország, szép természeti adottságai vannak, de 0 gasztronómia, szinte 0 kultúra és az a futószalag szerű tömegturizmus, ahol érezhetően csak a pénzedre hajtanak a helyiek és nem arra, hogy te jól érezd magad, hát én biztos, hogy nem fogom többet ezt a statisztikát erősiteni. Maradok Görögországnál.
"Körülbelül minden 3.(!) magyar járt idén a horvát tengerparton"
Te hülye vagy. Ezek szerint akkor minden 3. magyar egyetlen éjszakát töltött a horvát tengerparton és már jött is haza.
Nincs még egy ilyen ország a világon szerintem, ahol mindenki ajvékol a fizetések meg megélhetés miatt, közben meg úgy él, mintha nem lenne holnap...:) Az utak tömve reggeltől estig folyamat (nem csak reggeli és délutáni csúcs van már), a boltokban állandóan sorok, a kávézók / éttermek is nagyon jól mennek, dohányboltokban is egymásnak adják a kilincset.
És mindez mégegyszer 20%-os infláció, rekord élelmiszerárak, lassan 700 Ft-os benzin mellett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!