Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Amerikainak vagy britnek...

Amerikainak vagy britnek születettetek volna szívesebben, ha választanotok kellene? Miért?

Figyelt kérdés

2023. szept. 9. 23:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

Az usába, fehérnek, középosztálybelinek.

Ugyanabba a szituba, mint itt, Magyarországon.

2023. szept. 10. 09:24
 12/16 anonim ***** válasza:
29%
Köszi, de dolgoztam 2 családnál is au pairként Angliában, szóval van némi rálátásom, mennyire toleránsak. :D
2023. szept. 10. 09:52
 13/16 anonim ***** válasza:
46%

"dolgoztam 2 családnál is ... szóval van némi rálátásom, mennyire toleránsak"

Két család alapján megmondod az egész országról... Nem gyenge...

2023. szept. 10. 12:56
 14/16 anonim ***** válasza:
30%

Igen, mert szerinted az ember be van zárva a házba egész nap, és nem megy utcára? 😂

Nem vásárol be, nem hozza-viszi a gyerekeket, nem vállal másodállást stb? 😂😂

2023. szept. 10. 13:20
 15/16 anonim ***** válasza:
73%

"Én kint éltem az Egyesült Királyságban, és véleményem szerint igen toleráns népről beszélhetünk. Ott a bőrszín, etnikum, szexulaitás nem téma."

Na ebből látszik hogy téged úgy kezeltek mint migránst. Akit "befogadnak", azzal ezeket úgy kibeszélik h csak na. A végén már én untam magyarként a politikát...

2023. szept. 12. 15:23
 16/16 anonim ***** válasza:
13%

#15. Hahaha, hatalmas igazság. Priceless, amikor a Goldman Sachs meg a J.P. Morgan vice presidentjétől lehet olyan szavakat tanulni, hogy "majommigráns", akiknél az egyetlen core competency a szaporodás. :))

Tanult, művelt emberek a Cityben akár évi egymillió GBP fizetéssel...csak épp a '90-es évek eleje óta telibekapják a multis agymosást (pl. ha fehér férfi vagy, akkor potenciális szexragadozó is vagy; a falak meg tele vannak plakátolva, hogy a néger is ember). Aztán egy picit mára már visszaleng az inga ezeknél az amúgy alapjáraton számos esetben liberális embereknél is. :)

2023. szept. 12. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!