Mit csinálnátok, ha egy képviselőt látnátok személyesen, aki nyitott lenne bármilyen információ befogadására, helyzetek változtatására?
Nem mert nekem külön szóltak már hogy ne kerüljem ki a vezetőket, mert teljesen hülyén veszi ki magát ha egy dolgozóval beszelnek felettes szervek aztán az igazgatóink vagy vezetők meg csak pislognak mert azt se tudják miről van szó.
Soha nem hagyjam ki a fokozatokat.
De amugy iskolákban is felhívják a figyelmet erre hogy ha bajunk van nem az igazgatohoz rohanunk első körben hanem az osztalyfőnökhöz.
Valamiert ilyenekre nagyon harap mindenki.
Tehát első a csopvez annak mindenrol tudnia kell aztan az igazgatot bevonni es csak utana vehetek fel kapcsolatot felettes szervekkel.
Levelet se kuldhettem ki ellenörzés nelkul nekik(miközben a felettes szerv utasitásaira dolgozom. De amugy engem hivogat a felettes szoval ő meg kikerülheti őket🤣)
Bocsi hogy en külön irok. De azt a kiskaput talaltam meg én, hogy a felettes szerv alatti alkalmazottal állok akkor forró dróton kapcsolatban, arra nem harapnak mégis velük tudok így egyezkedni targyalni napi óránkénti szinten is ha akarok.
Szóval találtam egy köztes embert erre aki közvetít a felettes szerv es köztem es nem a mi cégünk és ebbe az igi csopvez se tud beleszolni merthat dolgozo alkalmazott beszél szinten dolgozó alkalmazottal csak azaz nem vezetőkkel.
Ja meg kijátszom egymas ellen őket.
Pl ha meg akarok vmit csinálni de nem engedélyezik siman azt mondom hogy a felettes szerv kéri. A felettesnek meg csak annyit hogy várják mert fogok vmit kuldeni🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!