Bellovicz Ottó kérdése:
43 év munka után 63 évesen van e mód legálisan nyugdíjba menni? Hol lehetne hiteles információt kapni?
Figyelt kérdés
Köszi szépen2023. ápr. 25. 06:42
1/5 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg a nyugdíjfolyósító intézetet.
Férfiként 63 évesen szerintem nem mehetsz nyugdíjba.
2/5 anonim válasza:
Párom apja annakidején előnyugdíjaztatta magát. Kapott valamennyit, de nyilván nem annyit, ami a tényleges nyugdíjja lenne.
Én is a nyugdíjintézetet ajánlom megkérdezésre.
3/5 anonim válasza:
Na, ja, ha "hiteles" információt keresel, akkor adott, hol érdeklődhetsz, meg egyáltalán hol lehet az egészet elindítani.
4/5 anonim válasza:
Jól írták előttem. De akár a munkahelyeden a hr-t is megkérdezheted első körben.
5/5 anonim válasza:
Nyugdíjba még nem mehetsz, de felmondhatsz a munkahelyeden, elmehetsz álláskeresésire és 90 nap után kérheted a nyugdíj előtti segélyt. 65 éves korodig kapod. Nem egy nagy összeg, de ha nem megy már a meló, átmenetileg jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!