Miért táplál még bárki is hazafias érzelmeket Magyarország iránt?
Nem tudom, én valahogy nem tisztelem már azt az országot ahol a buta parasztokat úgy lehet agymosni, hogy közben kisemmizik őket és tönkreteszik az országot.
Inkább sajnálom/szégyenlem a jelenlegi magyarországot...
"...még..."
Tehát szerinted a hazafiasság, a patriotizmus, a nemzeti öntudat már egy idejétmúlt fogalom és te nem érted, hogy 2023-ban hogy a búbánatba lehet még ezekre az érzelmekre építeni... Nos, akkor csak egyet javasolhatok: menj és láss világot! Utazz el pl. az általatok annyira imádott Franciaországba, vagy az USA-ba és tanulmányozd az ottani hazafiasságot, patriotizmust és nemzeti öntudatot! Meg fogsz döbbenni. Náluk még a balosokban és liberálisokban is buzog az egészséges nemzeti öntudat (nem úgy, mint bennetek, kisszerű nemezetellenes magyar ballibernyákokban). :)
5# nálunk módszeresen lerombolták a "nemzeti"kifejezést.
Aki manapság olyan hülye mint te, az orbán propagandáját issza és minden ami nemzeti valójában NER érdekeltség vagy összerabolt vagyon. Magyaroszágon kiüresedett ez a fogalom és a 13 éves rablás után csak olyan szarkupac maradt "nemzeti" mint te, a tóth gabi meg a győzike.
Ezt nyugodtan megtarthatod.
Kieg: az igazi nemzeti lelkületű ember ott van a határokon és havi 220 ezerért védi azt, vagy az iskolában aki próbálja tanítani a gyerekeket annak ellenére hogy alig tud megélni, vagy a katona akit 20 év szolgálat után elküldtek politikai okokból.
Ők pedig ennyit kapnak a "nemzeti" kormányodtól...
Ezt már gyerekként sem értettem.
Ha az jelenti a hazafiasságot hogy dilettáns módon utálni meg irigykedni kell,de az önsajnálkozás is alap, akkor nem akarok hazafias lenni.
Abban az országban ahol ez az elvárás, nem érezném jól magam.
Ez az oka annak, hogy több, mint húsz éve eljöttem onnan.
Találtam egy olyan országot, ahol érdemes hazafiasnak lenni.😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!