Mit képzelnek ezek a törökök magukról, magyarországon magyar embert csak ugy agyba főbe lehet verni?
És a sutyerák Orbán ilyenekkel haverkodik.
Fontosabb neki egy török diktátor mint a magyar emberek!
Amugy még az a szörnyű ebben hogy az áldozatot a magyar rendörök is szinte félve merték csak megmentenia török janicsároktól.
Ilyen seteben amerikában tuti egyből ráugrottak volna a helyi rendörök Erdogan embereire és szépen letartóztatták volna.
A magyar rendörség meg semmit nem tett.
Mi aza magyar rendörség már magyraországon nem mer intézkedni???
Hova jutottunk?
Én a Magyar rendőrök, és a Törökök helyében is kivertem volna belőle a szart.
Minek mutogat?
Aszongya olyan véleményt nyilvánít, amilyet akar.
Hát a török meg azt ver agyon, akit akar.
Nem kell ezt túlragozni.
"Én a Magyar rendőrök, és a Törökök helyében is kivertem volna belőle a szart."
Ez itt a legkorrektebb válasz.
"1 tehát jogosnak tartod, hogy idejön egy külföldi titkoszsolgálat és megver egy magyar állampolgárt?"
A lehető legjogosabbnak. Erdogant meghívták, jogszerűen hozta magával testőrségét akik joggal verték volna agyon, csak sajnos eléggé nyámnyilák voltak.
Egyébként itt a beismerő vallomás is:
"Egyszer csak kijött a török elnök. A csapat mellettem integetett neki, Erdogan mosolyogva visszaintegetett. Én eközben a fejem fölé emeltem a két kezem és bemutattam neki, határozottan."
Tehát jogszerűen verték volna agyon.
az 5,6.7 es választ ugyan az a csóka írta
Igy akarja azta látszatot kellteni hogy mennyi fidesznyik szólal itt fel
elég szánalmas:D
8, az egy véleménnyilvánitás, erre nem az erőszak a válasz. Ezt a diktatúrákban szokták csinálni.
De, ha ti erre vágytok, a lehető legbiztosabb irányba megy az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!