Ezekben a válaszokban vajon kamuznak?
Figyelt kérdés
Hogyhogy ennyit félre tudnak tenni minden hónapban??2023. aug. 24. 09:53
1/11 A kérdező kommentje:
2023. aug. 24. 09:53
2/11 anonim válasza:
Miért hazudnának?
Anonim oldalon ebben miért ne az igazat írnák le neked?
3/11 A kérdező kommentje:
Jó csak kérdezem. Nem kell megenni. 🙄
2023. aug. 24. 10:01
4/11 anonim válasza:
#3 Én is csak simán megkérdeztem.
5/11 anonim válasza:
Én egyedül élek. Pedagógusként 260-at keresek mégis félre tudok tenni. Nem nyomorgok, van kaja, van Netflix, HBO, Sky előfizetésem scribid elektronikus könyvtár is. Annyi, hogy nem rendelek ételt, nem eszek méreg drágán kifőzdékbe, gírosonál, éttermekbe 10x drágábban ételeket, hanem magam vásárolok a CBA-ba és készítem el.
6/11 anonim válasza:
Én eddig nem válaszoltam, de havi 800-nak min. a felét félre tudom tenni.
7/11 anonim válasza:
A válaszolók fele semmit vagy max 50k-t tud félretenni, ez arra sem elég, hogy egyszer elmenj a magán eü-be évente, tehát nem érzem soknak.
A válaszolók egy része meg nem is itthon dolgozik, szóval maradt egy 10-20% akik jelentősebbet félre tudnak tenni, nem tudhatod, lehet ők örököltek házat/lakást vagy a szülők is gazdagok, nem mellesleg vannak azért jól kereső állások itthon.
8/11 A kérdező kommentje:
Csak egy válaszoló írta, hogy Németországban dolgozik.
2023. aug. 24. 10:38
9/11 anonim válasza:
Amikor a pénzügyi helyzetről kérdezik az embert, mindig nagyotmondó verseny van, szóval nem szabad mindent elhinni.
10/11 anonim válasza:
9: Inkább nyavalyogni szeretnek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!