Fideszesek, 24 éves vagyok, IT-ban dolgozok és egy éve van diplomám, miért maradjak itthon?
Itthon csak az marad aki
-nem beszél idegen nyelvet.
-kényszer alatt áll vmi miatt.
Én pl megosztott felügyeletben nevelem a gyerekem, így nem léphetek le.
Egeszen addig be nem lesz jelentve az eu kilepes.
Akkor fogom a gyerekem és lépünk.
Anyuka pedig főhet a levében, mert nem lesz kiadatás egy oroszparti diktatúrának.
Szóval hajra fidesz! Fedezzétek biztositsatok szavazzatok meg a lopast hogy le tudjunk lépni innen ebből a Magyar ellenes undorból.
25 vagyok nem fideszes its, szerintem akkor maradj itthon ha ugy erzed itt jobban erzed magad mint kulfoldon.
A lenyeg, h csak azert mert itt a fidesz meg nem minden idealis, az nem jelenti azt h feltetlen mashol jobb lenne.
Ha most mas kormany lenne hatalmon nem oldodna meg csettintesre semmi.
Ettol fuggetlenul ha ugy erzed itt nem tudsz boldogulni, vagy rosszul erzed magad a kozegedben, probalj valtani orszagot varost kontinenst amit akarsz.
Még annyit. Van egy tehermentes házam, egy 3 éves autóm. Kötetlen munkaidőben dolgozok. 3 nap home office 2 nap iroda.
Ehhez képest mit adna nekem a nyugat ?
"40 éves vagyok, Szintén IT-ban dolgozok itthon. 2 milla per hó nekem elég."
És hol fizetnek 2 milla (nettót)? Csak nem egy multinál, nemzetközi projekten?
"Ehhez képest mit adna nekem a nyugat?"
Ha már van házad, azt is megteheted, hogy full remote közvetlen nyugati cégnek dolgozol neten keresztül. Akkor akár 3-4 milla nettót is kereshetsz...
"Ehhez képest mit adna nekem a nyugat ?"
Ha most 40-es vagy, akkor még 10 évet lehúzhatnál nyugaton, így onnan kapnál nyugdíjat, ellentétben Magyarországgal, ahol ha nem teszel félre a havi 2 milládból (és emellett elég szerencséd van, hogy a magánnyugdíj pénztár nem kótyavetyéli el a pénzed), lófaxt sem fogsz kapni nyugdíjas korodra, már ha megéled a korhatárt...
Hogy van az, hogy minden gyakoris ITs 1 - 5 millas netto havi keresettel rendelkezik ugy, hogy rezsi meg minden ki van mar fizetve?
Es a valosagban meg ennek az intervallumnak a minimumanak (1 milkacsoki) csak 40%-at kapjak meg, majd felmenve emelkedik valoban 700 kore, majd seniorkent lehet beszelni 1 milkacsokirol.
De 2 milkat mire fel? Mit tudsz te vagy kb minden gyakoris ITs meg hol dolgoztok hogy 2 milkacsokit kaptok netto havonta es Karacsony szigetek holiday meg evidens? Ja bocs, elfelejtettem hogy a kerdezohoz hasonlo belfoldi ITsok valojaban Svajcban dolgoznak meg a hanyatlo nyugaton.
jaj atyam, es akkor kelsz fel koran hajnali 5 kor sorba allva hogy a ~220 forintos tejet elkapkodjad. Gyakorisok...
Nincs egy értelmes mondat sem a hozzászólásodban.
Ilyen zavarodott elmével nem is csodálom hogy nem érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!