Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerinted is nagy a drágaság?...

Szerinted is nagy a drágaság? 2000 Ft egy gombóc fagyi, 8000 Ft egy hamburger.

Figyelt kérdés
[link]

2023. aug. 18. 09:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

19, azzal is tele van a net, hogy németeknál fele annyi a téliszalámi mint magyaroknál.

Aztán hogy , hogynem, a forintos ár mellett pick téli van, az eurós ár mellett meg furfangosan fényképzett, nagyon hasonló kinézető, 2 hét múlva lejáró Julischka szalámi van.

2023. aug. 19. 18:04
 22/25 anonim ***** válasza:
18! "Imádom" mikor valaki a "hanyatló nyugaton" élve magyarázza, hogy milyen jó hely Magyarország, bezzeg, hogy nyomorog a német! De ő azért ott él, mert szeret ott "nyomorogni"
2023. aug. 19. 19:17
 23/25 anonim ***** válasza:

21! Egy nagybevásárlás Németországban gyakorlatilag ugyanannyi vagy olcsóbban jön ki, mint Magyarországon...

Ui. És én is onnan írok, tudom miről beszélek.

2023. aug. 19. 19:19
 24/25 anonim ***** válasza:

20-as, 21-es!

Én tudom, csak mondom, hogy a sok idióta itt is, Facebookon is hajtja a hülyeséget.

2023. aug. 19. 20:17
 25/25 anonim ***** válasza:

22 És ez hogy jön a szalámihoz? Egyébként én azt imádom, amikor jajgatnak, hogy milyen nyomor van magyarországon, meg németeknél pénzágyúval lövik a nyelvet nembeszélő takarítókat is, de azért magyarországon marad nyomorogni.😅

24: Akkor nem "onnan" írnál, hanem "innen".

2023. aug. 19. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!