Az USA-ban tulajdonképpen néhány fejlett, élhető állam van csak?
Figyelt kérdés
Ahogy én tanulmányoztam és elmélyültem ebben, tulajdonképpen azt a következtetést vontam le eddig, hogy New York, Florida, Texas és Kalifornia azok a helyek, amik az USA húzóereje. A többi állam, különösen északon pl. Michigan, és a középső államok is szinte el vannak néptelenedve, alig van valami ezeken a helyeken. Jól gondolom? Tényleg csak ez a néhány állam teszi naggyá az egészet?2023. aug. 14. 21:28
11/11 anonim válasza:
Hát jártam már középső államokban, nem tapasztaltam, hogy olyan rosszul élnének... Nyilván nem ugyanolyanok a feltételek, de azért megvannak a vitathatatlan előnyei. Voltam pl. a sivatag közepén felépített kisvárosban AZ-ban. Kimondottan nyugdíjasoknak építették, milliók költöznek az aktív éveik után olcsóbb államba, ahol kedvezőbbek az ingatlanárak és az adók, és ezzel munkát is biztosítanak egy csomó más embernek. Nyilván ilyen helyen autó nélkül létezni sem lehet, viszont teljesen élhető, sőt, szinte luxus körülményeket tudnak teremteni a sivatag közepén is. Nekem kimondottan kedvem támadt ilyen helyen dolgozni. Lehet, hogy kevesebb a munkalehetőség, alacsonyabb a fizetés, de a megélhetési költségek is alacsonyabbak és a lakhatási körülmények lényegesen jobbak lehetnek ugyanazért az árért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!