Szerintetek itthon a lakosság érez bármilyen válságot? Az utak tele, boltok tömve, éttermek/kávézók fullon, horvát nyaralások tömegesen, dohányboltban/lottózóban kígyózó sorok... Vagy ez megint egy politikai "válság", "meg lettek mentve" az emberek
Figyelt kérdés
2023. aug. 12. 11:24
11/36 anonim válasza:
Kérdező, megtudakolhatom, hogy Te személyesen hány ugyanilyen kérdést tettél eddig fel a GyK-n?
12/36 anonim válasza:
Tizeském Békés Megye annyira csóró, hogy óránként ötezer forintért nem találsz embert egyszerű kerti munkákra, pl ásás, fűnyírás. Tehát amihez nem kell hatvan év egyetem.
13/36 anonim válasza:
12! Te még mindig ezzel jössz? Négy éve írod ezt! Gondolom azóta egy erdő nőtt a kertben!
14/36 anonim válasza:
12.
Persze, mert 10 órára akarnak 5000 Ft-ot fizetni 2023-ban.
Ezert is mentem ki Németországba dolgozni.
Gyárban, 2 műszakban keresek nettó 2300 eurót, aminél órára lebontva, több, mint 5000 Ft-ra jön ki teljes bejelentéssel.
Lehet menni 10 órában, 12-es dolgozni 5000ft-ért, mikor én azt 1 óra alatt megkeresem.
😂😂😂😂
Csak a hülyék meg a szolgalelkűek, nyugdíjasok, romák fognak Magyarországon maradni.
15/36 anonim válasza:
Talál már ki valami újat! Ez már qrva unalmas.
16/36 qkker1 válasza:
Kérdező, te kiváló propagandista vagy!
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
17/36 anonim válasza:
Kedves 4-es, aki valóban külföldön él, az tudja, mennyire nem egyszerű állami egészségügyi ellátáshoz jutni Nyugaton. Nem véletlenül jönnek haza emiatt.
18/36 anonim válasza:
Nem is tudtam kérdező hogy mint a 9 millió magyar befér egyetlen egy kávézóba....
19/36 anonim válasza:
"mennyire nem egyszerű állami egészségügyi ellátáshoz jutni Nyugaton. Nem véletlenül jönnek haza emiatt."
Hát, ez már régen nem igaz. Próbáltál mostanában bármilyen szakrendelésre időpontot kérni?
20/36 anonim válasza:
Nem lépett le Magyarországról 1.5 millió ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!