Jeffrey Spender kérdése:
Mit kívánnak elérni sokak a szándékos csúnyabeszéddel és dühöngéssel politika rovatban ?
Figyelt kérdés
Nem csak belpolitikánál megy az ilyesmi, hanem a külpolitika, sőt hadsereg, hadvezetés rovat is ilyen szintű kommentelés áldozataivá váltak.2023. aug. 7. 14:47
1/10 anonim válasza:
Szerintem ennyit tudnak, sajnos.
4/10 anonim válasza:
Ez az emberi átlag. Én nem redukalnam ezt le ellenzékire meg nem ellenzékire. Meggyőződésem hogy alapvetően az emberek 85%-a az egy hugyos prosztó senki.
5/10 anonim válasza:
Többnyire nyomatékot adni a mondandójuknak.
6/10 anonim válasza:
3: azok helyében, akik a mocskosszájú Bayernek csápolnak, nem ellenzékeznék ennyire
7/10 A kérdező kommentje:
Nem a Fidesz vs Ellenzék témaköri dühöngést kérdeztem, hanem hogy külpolitikában is miért lett divat az anyázás ?
2023. aug. 7. 16:56
8/10 anonim válasza:
A marxistáknak ez a kulturális szintjük.
9/10 anonim válasza:
Csak követjük a mintát, akik a magasságos üléseken ülnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!