Hová tűnt Kovács Ákos?
Figyelt kérdés
Elfogyott az ihlet? A honlapja szerint legközelebb az egyértelműen NER-es MVVM és Új Európa Alapítvány által támogatott Artur Napok-on lép majd fel a nemzeti trubadúr. Követeljük az új albumot!!!2023. aug. 5. 22:57
1/10 anonim válasza:
"Hello, hello, nem tűntem el,
Csak egy távoli bolygón jártam lehunyt szemekkel."
2/10 anonim válasza:
Minek bazseválni ha elég csak számlát írni?!
3/10 anonim válasza:
Adj hitet keresve Igazán rá szeretne már Hazatalálni, mert Keresem az utam közben rájött, hogy Újrakezdhetnénk. De lehet, hogy ehhez elég lenne az Utolsó hangos dal is.
4/10 anonim válasza:
Megvan és még mindig aktív, csak a "függetlenobjektív" média nem ad hírt róla, mert fideszes. Kivéve persze, ha nyilatkozik valamit, amit megfelelően kiforgatva negatív színben lehet beállítani.
5/10 Fsms válasza:
Betolnak a zsebébe a fideszek évente közel 1 milliárdot. Érthetően elfogyott a motiváció, egyébként mindig is túl értékelték. Soha sem volt Presser szintű.
6/10 anonim válasza:
Az a szégyen rá nézve, hogy ez a kérdés a politika témában tökéletesen megállja a helyét.. el kéne ezen komolyan gondolkodnia az előadó úrnak.
7/10 anonim válasza:
#5 Ákos valóban sosem volt Presser szintű, mivel ő saját kútfőből is tudott jó számokat írni, nemcsak külföldről lopva.
8/10 anonim válasza:
A 7-es ezt írja egy Depeche Mode imitátor együttes vezetőjére... Hát komolyan ezek a fidesznyikek tényleg nagyon csökkent agyúak :D
9/10 anonim válasza:
#8 Más dolog egy stílust követni, és más konkrét dalokat ellopni, márpedig Presser az utóbbit csinálta. Egyébként nem vagyok fideszes, de nem is gyűlölök öncélúan mindenkit, aki nem az én politikai véleményemet osztja - ellentétben veletek marxistákkal.
10/10 anonim válasza:
Az Ákos az nagyonmélymagyarkeresztény? Vagy csak eljátssza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!