Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hová tűnt Kovács Ákos?

Hová tűnt Kovács Ákos?

Figyelt kérdés
Elfogyott az ihlet? A honlapja szerint legközelebb az egyértelműen NER-es MVVM és Új Európa Alapítvány által támogatott Artur Napok-on lép majd fel a nemzeti trubadúr. Követeljük az új albumot!!!
2023. aug. 5. 22:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

"Hello, hello, nem tűntem el,

Csak egy távoli bolygón jártam lehunyt szemekkel."

2023. aug. 5. 23:27
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Minek bazseválni ha elég csak számlát írni?!
2023. aug. 6. 05:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Adj hitet keresve Igazán rá szeretne már Hazatalálni, mert Keresem az utam közben rájött, hogy Újrakezdhetnénk. De lehet, hogy ehhez elég lenne az Utolsó hangos dal is.
2023. aug. 6. 06:04
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
Megvan és még mindig aktív, csak a "függetlenobjektív" média nem ad hírt róla, mert fideszes. Kivéve persze, ha nyilatkozik valamit, amit megfelelően kiforgatva negatív színben lehet beállítani.
2023. aug. 6. 07:50
 5/10 Fsms ***** válasza:
71%
Betolnak a zsebébe a fideszek évente közel 1 milliárdot. Érthetően elfogyott a motiváció, egyébként mindig is túl értékelték. Soha sem volt Presser szintű.
2023. aug. 6. 08:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Az a szégyen rá nézve, hogy ez a kérdés a politika témában tökéletesen megállja a helyét.. el kéne ezen komolyan gondolkodnia az előadó úrnak.
2023. aug. 6. 12:27
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
#5 Ákos valóban sosem volt Presser szintű, mivel ő saját kútfőből is tudott jó számokat írni, nemcsak külföldről lopva.
2023. aug. 6. 12:33
 8/10 anonim ***** válasza:
A 7-es ezt írja egy Depeche Mode imitátor együttes vezetőjére... Hát komolyan ezek a fidesznyikek tényleg nagyon csökkent agyúak :D
2023. aug. 6. 13:04
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
#8 Más dolog egy stílust követni, és más konkrét dalokat ellopni, márpedig Presser az utóbbit csinálta. Egyébként nem vagyok fideszes, de nem is gyűlölök öncélúan mindenkit, aki nem az én politikai véleményemet osztja - ellentétben veletek marxistákkal.
2023. aug. 6. 14:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Az Ákos az nagyonmélymagyarkeresztény? Vagy csak eljátssza?
2023. aug. 6. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!