Miért politizál nyíltan Kovács Ákos, miközben művészként neki inkább az alkotással kellene foglalkoznia?
Figyelt kérdés
Én nem értem, miért politizál nyíltan Kovács Ákos. Neki az lenne a feladata, hogy énekeljen és a művészetében teljesedjen ki. Ehhez képest teljesen más területekre is elmegy, amit tényleg nem értek. Egyik pillanatban arról panaszkodik, mennyire sokan utálják őt és nem szereti a hírnévvel járó felelősséget, aztán a másikban jól beletapos másokba a politikai állásfoglalásával. Miért csodálkodik azon, hogy ennyien utálják őt, miközben ő maga ad arrogáns, vagy nyíltan állást foglaló politikai nyilatkozatokat?2022. okt. 28. 08:55
1/8 anonim válasza:
Ezek szerint kedves kérdező neked se munkád, se hivatásod. Vagy miért politizálsz?
Amúgy Alföldi, Noár, Farkasházy, Nagy Ervin meg a többiek miért teszik?
2/8 anonim válasza:
Egy művésznek nem lehet politikai állásfoglalása? Szólj már a csávónak, aki a Gyurcsány filmet rendezte, meg a színészeknek, akik szerepeltek benne, hogy mit politizálnak itten?
3/8 anonim válasza:
Követem konkrétan az összes oldalát, ha valaki NEM politizál ott, akkor az ő.
Azt tudom, régen tett nem annyira liberális kijelentéseket a feministák irányába, na akkor kb szét akarták emiatt szedni.
4/8 anonim válasza:
Általánosabban nézve a dolgot, mert látom, hogy már most elindultunk a meragyurcsány vonalon, az a véleményem, hogy egy művésznek is lehet politikai véleménye, legyen is. Ez hozzátartozik a művészi szabadsághoz. Egyébként a jobboldal meg akkor szokta kikérni művészek politizálását, amikor például melegekről készít egy rendező filmet, vagy ilyesmi.
5/8 anonim válasza:
A politikusok mindig próbálják elnyerni a híresebb művészek és sportolók támogatását. Így akarják megszerezni azokat a szavazókat, akik felnéznek rájuk, esetleg példaképnek tekintik őket.
6/8 anonim válasza:
Én imádom Ákost! Csodás zenéket ír
7/8 anonim válasza:
A régi művészek, írók, költők is politizáltak, verseikbe foglalták állásfoglalásukat. Megérinti a művészetet is a korhoz tartozó közélet. Ez szerintem így teljes.
8/8 anonim válasza:
Azért fura, hogy néha-néha ideológiai kérdésekben megnyilatkozik énekesként, mert volt itt egy 40 év agymosás ahol azt verték a fejekbe, hogy az énekes énekeljen az orvos meg gyógyítson. Amerikában kampány időszakban eléggé durván tolják az énekesek. Nyiltan kiállnak 1-1 elnökjelölt mellé. Szerintem ez a normális. Függetlenül a politikai nézettől kéne látni a színpadi teljesítményt és itt most mindegy, hogy Lovasi, Noár vagy Ákos a kérdés. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!