Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vadai Ágnes hol és mikor...

Vadai Ágnes hol és mikor tanult meg hat nyelven?

Figyelt kérdés
Tud angolul és spanyolul felsőfokon, franciául, norvégul és oroszul középfokon és társalgási szinten németül. Hol nyílt alkalma arra, hogy ennyi nyelvet megtanuljon?

2023. aug. 4. 11:48
 1/8 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Politikus hatalom nélkül tehát marhára ráér.
2023. aug. 4. 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
#1-es nél a pont.
2023. aug. 4. 11:55
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Oroszul gondolom az általános iskolában. Mint mindenki más. Aztán meg eltelt pár év és megtanulta a többit is. Legalább veled ellentétben valami hasznossal töltötte az idejét.
2023. aug. 4. 11:55
 4/8 anonim ***** válasza:
10%

3#

Hazaárulással tölteni az időt hasznos?

2023. aug. 4. 12:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Jahh hogy a nyelvek beszélése kimeríti a 258-at? Bocsánat ezt nem tudtam, nem vagyok jogász.
2023. aug. 4. 12:09
 6/8 anonim ***** válasza:
46%
Asz ikasz matyar matgyarull zsemm dud beszéllni!
2023. aug. 4. 12:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az iskolában oroszul, hacsak nem valami elitgimnáziumba járt, nem tudott megtanulni. Szerintem szorgalom és érdeklődés kérdése is egy nyelv megismerése, megtanulása. Akinek ez megvan, az le fog tudni tenni egy felsőfokú nyelvvizsgát, ami azért tényleg teljesítmény. Az alap és a középfokra is kell készülni, de amit én tapasztaltam, hogy a középfok is csak egy gyenge társalgási szintre elég, kicsi az esélye, hogy anyanyelvi környezetben ez a mindennapokban elégséges lenne.
2023. aug. 4. 13:02
 8/8 anonim ***** válasza:
#4 Aki nem úgy táncol ahogy te fütyülsz, az mind hazaáruló.
2023. aug. 5. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!