A Fideszesek nem érzik a drágulásokat?
Figyelt kérdés
Kicsit olyan, mintha más világban élnének emberek: mintha nem mindenkit érintene pl.: a drágulások.2023. aug. 2. 17:49
11/24 anonim válasza:
Fideszes vagyok, érzem a drágulásokat.
12/24 anonim válasza:
Nyilván a jól kereső réteget nem annyira érinti, de azok inkább a gazdag dk-sok.
13/24 anonim válasza:
14/24 anonim válasza:
Ők is érzik, csak megmagyarázzák, hogy ez a Gyurcsány, Soros, dollárbaloldal, háborús infláció meg migránsok hibája. És bármennyire is szar most, a Gyurcsány alatt már sokkal korábban lett volna sokkal szarabb minden.
15/24 anonim válasza:
Fideszes vagyok nem magyarázom meg.
16/24 anonim válasza:
#4 Hogy mennyi? Akkor mégsem lesz egy számjegyű az infláció?!?!
17/24 anonim válasza:
Nem tudnak számolni, nincs meg a 8 általános.
18/24 anonim válasza:
#13 "A reálbérek 15,6 százalékkal csökkentek Magyarországon 2023 első negyedévében "
Miért nem olvasod el a cikket?
Így kezdődik:
"A reálbérek 15,6 százalékkal csökkentek Magyarországon 2023 első negyedévében "
Ez az első negyedév adata. Azóta a bérek emelkedése már javarészt behozta és az ÉVES infláció meg az ÉVES béremelkedés fogja majd eldönteni, hoyg a reálbér csökkent-e és ha igen akkor mennyivel. Nem a szenzációhajhász cikkeket kellene cím alapján levadászni, hanem figyelni a valóságra inkább!
19/24 anonim válasza:
Én beszéltem 1e ma.
Es kimondottan boldog ettől, mert a benzin drágulásával megy a pénz putyinnak.
Fejbe kellene lőni az összes ilyen hazaáruló férget.
20/24 anonim válasza:
18: én egy két hetes cikket hoztam, te meg hozol egy márciusi cikket arról, hogy mire tippelgetnek, akkor? Te sem gondolod komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!