Fidesz miért éppen most gondolkodik zérótolerancia enyhítésén? Sok negatív után ideje bedobniuk valami népszerűt a prolitömegeknek, mivel most nincs pénz, akkor ilyenekkel húzzák fel a népszerűségüket?
Ezt csak Lázár János mondja. Pintér belügyminiszter pl. ellenzi.
Én egy Blikk-szavazást láttam, ahol a többség (70:30 arányban) szintén ellenzi. Szóval, ha népszerűséget akarnak, marad a zéró tolerancia.
Most volt egy javaslata egy szervezet vezetőjének. Azért most foglalkoznak vele mert az illető most javasolta hogy fontolják meg.
Nem elterelés, hiszen nem a nyilvánosság előtt "fontolgatják" csak mivel uborka szezon van a médiában, abból is hírt gyártanak amiből nem kellene és így erről is írtak, hogy te elolvashasd.
#4-es, akkor lukra futnak. :-)
Én piacon veszek pálinkát a következő módon. Az árus előtt ki vannak rakva kis üvegekben az italok, odaírva az áruk. Én meg közel hajolok az eladóhoz és halkan megkérdezem: "Műanyag palackban tudnának adni?" "Persze, csak jöjjön oda az autóhoz." Odaballagunk a furgonhoz, és műanyag palackban megkapom ugyanezt. Az árus figyelmeztet, hogy tegyem táskába, mert ez a termék "nem szereti a levegőt". :-)
Szóval ebből a pálinkából aztán egy fillér jövedéki adót nem kap az állam, de ÁFÁ-t sem! És azt hiszem, nem egyedi az én esetem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!