Egy tizes skálán mennyire zavar a mindent átható gyűlölet Magyarországon?
30
Látod? :D Tényleg több gyűlöletet kapok tőletek, mint a románoktól. És még ti vagytok a mellverdeső nemzethy csoport. Vicc az egész.
#31 Jó lenne ha pontosítanád a magyar nyelvtudásod. Amit tőlem kapsz az nem gyűlölet.
Némi lenézés, meg sok-sok szánalom, hogy valaki ilyen lehet.
"Jó lenne ha pontosítanád a magyar nyelvtudásod."
Áh, egy kis szúrkálódás a meglátásaid szerint elégtelen nyelvtudásommal. :D Még szerencse, hogy te és a jobbos barátkáid teljesértékű magyarnak tartják a külhoniakat, ugye. :D
#33 Valami nagy frusztrációd van, ez nyilván nem könnyű, benned nagy a gyűlölet mások iránt.
Segítek kicsit: másoknak is ezt szoktam javasolni ha nem értik egy-egy szó valós jelentését, lényegtelen hogy anyanyelvük a magyar.
A te közösségedben ez mindennapos, hogy új tartalmat próbáltok kreálni a szavaknak és nem ismeritek annak valós jelentését, mint most a gyűlöletét sem.
Hát figyelj, nem én vergődök itt folyamatosan, hanem te. Én pusztán megállapítottam, hogy a románok nagyobb tisztelettel és megértéssel vannak a magyarok felé, mint a magyarok egymás felé.
A kommentjeiddel ügyesen bizonyítottad is ezt. Értem, hogy kínos, de most már lépj tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!