Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egy tizes skálán mennyire...

Egy tizes skálán mennyire zavar a mindent átható gyűlölet Magyarországon?

Figyelt kérdés

#FIDESZ #gyűlölet #Mi Hazánk #társadalom megosztás
2023. júl. 27. 12:15
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
84%

#20 én pl. baloldali vagyok, és képzeld, nem gyűlölöm saját magamat. Sőt, képzeld, még a határontúliakat sem gyűlölöm. De a legdurvábbat a végére hagytam: nekem is fáj Trianon. Ennek ellenére nem a hungarista handabanda köti le minden figyelmemet, hanem pl. gondolkozom azon, hogy itt, a 21. század elején hogyan lehetne Magyarországot élhetőbb hellyé, jóléti állammá, teljes értékű demokráciává és jogállammá tenni.

Ezek szerintem nem vallanak a saját hazám gyűlöletére.

2023. júl. 27. 14:47
 22/35 árokpart ***** válasza:
25%
A mai politikai palettán kívüli teljesen független felelős polgári, nemzeti szakértői kormány kellene az ország élére. Ezt kellene mindenhol követelni.
2023. júl. 27. 15:14
 23/35 anonim ***** válasza:
32%
#19 Mindent tudsz. Miért nem lépsz tovább?
2023. júl. 27. 15:43
 24/35 anonim ***** válasza:
Nem zavar, akinek ettől jobb hát gyűlölködjön.
2023. júl. 28. 07:37
 25/35 anonim ***** válasza:
42%

Mondok én valamit.

21 évig éltem Erdélyben, és tizedannyi gyűlöletet nem kaptam ott a magyarságom miatt, mint itt a balliberális beállítottságom miatt.

A románok és magyarok közt nagyobb a béke és az egyetértés, mint itthon a bal- és a jobboldal közt.

Csak így a hivatásos trianonsiratás margójára...

2023. júl. 28. 10:46
 26/35 anonim ***** válasza:
20%
#25 Azt még nem sikerült megértened, hogy itt pont a balliberálisok nem tartanak téged magyarnak, hanem románnak és hogy ők akarják elvenni az állampolgárságodat, szavazati jogodat amit pont a jobboldaliaknak köszönhetően kaphattál meg?
2023. júl. 28. 10:48
 27/35 anonim ***** válasza:
45%

26

Bocs, de talán én majd jobban tudom, hogy mivel szembesülök és mivel nem. Évek óta élek itt, értelemszerűen a hasonló gondolkodású emberek társaságát keresem, és a vérfideszes szomszédnénin kívül eddig senkitől sem kaptam meg, hogy román lennék. Semmilyen diszkriminációval nem szembesülök ilyen téren. Munkahelyen, baráti kapcsolataimban, párkapcsolatban... Soha nem tartott senki románnak.

2023. júl. 28. 10:54
 28/35 anonim ***** válasza:
20%

#27 Akkor tehát buborékban élsz.

Akkor jobb ha tudod, hogy a dk hivatalos programja hogy tőled elvegyék a szavazati jogodat és minden velük együtt induló párt ezt elfogadta a közös indulással.

2023. júl. 28. 11:15
 29/35 anonim ***** válasza:
45%

28

A magyarországi lakcímmel nem rendelkező magyarok szavazai jogának elvételével mi is a probléma? Én már itt élek, itt adozóm, alig hiszem, hogy bárki el akarja venni a szavazati jogom. De hogy a szüleim, akik Romániában élnek, ott is terveznek maradni, ott adóznak, és a Magyarország társadalmi és gazdasági helyzete semmilyen módon nem befolyásolja az életüket... Nos nekik miért is van joguk szavazni más emberek életéről? Nem nagyon értem. Kettős állampolgárként én sem szavazok a romániai választásokon, mert erkölcsileg megindokolhatatlannak érzem, hogy úgy döntsek egy ország sorsárol, hogy a beleszólást kérem, de a következményeket nem viselem.

2023. júl. 28. 11:25
 30/35 anonim ***** válasza:
19%

#29 Értem. Szóval tényleg megtaláltad a magad közösségét.

És nem szégyelled magad, ez a vicc az egészben.

2023. júl. 28. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!