Miért erőltetik a szivárványos lmbtq ideológiát a többségi társadalomra?
A társadalom kb 10%-át teszik ki az lmbtq emberek. Miért kell a maradék 90%-nak lenyelni a szivárvány érzékenyítést?
Már rég győztek. Nincsenek elnyomva. Mi magyarok nem bántjuk őket. Elfogadtuk, hogy van aki saját pályára játszik. Nincs ezzel baj, csak ne nyomnák az orrunk alá ezt a sok bizarr érzékenyítésnek szánt valamit… Inkább csak feldühödik egy normális hetero ezeken. Nem lesz elfogadóbb.
a minap voltunk a mekiben, gyerekem kivansagara - sose jart meg ott.
a happy meal menu melle lehetett valasztani focis kartyat vagy konyvet. mivel kislany, a konyvet valasztotta. az fura volt, hogy be volt papirba csomagolva, de gondoltam azert, hogy ne legyen zsiros olajos - lehet, hogy amugy azert. a konyv cime: en is tehetek a valtozasert vagy ilyesmi
eloszor nem is foglalkoztam vele, azt hittem valami kornyezetvedelmi tema, aztan itthon kinyitottam es ilyen neger erzekenyitos sztoryk meg a nok elnyomasarol szolo sztoryk voltak benne. gyerekeknek.
landolt is a kukaban gyorsan, majd telen megmelegszunk mellette.
na, itt kezdodik az, amirol a kerdezo irt.
"mivel kislany..."
"a nok elnyomasarol szolo sztoryk voltak benne."
"landolt is a kukaban gyorsan..."
Tudod, a gyerek csak keveset tud a világról, de nem hülye, lehet vele felnőtt témákról is beszélgetni. Főleg olyanokról, amik személyesen fogják érinteni néhány éven belül. Ha te szülőként erre alkalmatlan vagy, legalább ne szabotálnád azt, aki megcsinálja helyetted.
12: koszi, hogy ismeretlenul velemenyt irsz rolam:) kedves toled.
de sajnos ki kell abranditsalak: a mi csaladunkban nagyon fontos, hogy a lanyaimnak is ugyanolyan jogai es kotelezettsegei legyenek, mint a fiuknak.
en apakent is erre nevelem oket.
sot, van egy baleseti "serult" kislany az osztalyukban, az elso nap amikor meglattam azt mondtam a lanyomnak, hogy szeretnem, ha odafigyelne arra a lanyra es ha barki cikizni meri vagy gunyt uz belole, o legyen az elso, aki melle all es megvedi.
hadd en neveljem mar a gyerekemet es alakitsam ki a normait, ne egy f.szom szivarvanyos konyv a mekibol.
13
Arra mit lépsz, ha a lányod felnőttként rájön, hogy leszbikus, és egy néger nővel jön össze?
13 eloszor is felmegyek GYKra es lepontozom akinek mas a velemenye, mint nekem
masodsorban meg addig vernem, amig kiverem belole a leszbikussagot
viccet felreteve az mar az o dontese lesz, amit majd nekem kell elfogadnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!