Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért erőltetik a szivárványos...

Miért erőltetik a szivárványos lmbtq ideológiát a többségi társadalomra?

Figyelt kérdés

A társadalom kb 10%-át teszik ki az lmbtq emberek. Miért kell a maradék 90%-nak lenyelni a szivárvány érzékenyítést?

Már rég győztek. Nincsenek elnyomva. Mi magyarok nem bántjuk őket. Elfogadtuk, hogy van aki saját pályára játszik. Nincs ezzel baj, csak ne nyomnák az orrunk alá ezt a sok bizarr érzékenyítésnek szánt valamit… Inkább csak feldühödik egy normális hetero ezeken. Nem lesz elfogadóbb.

2023. júl. 21. 17:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
Ki és pontosan mit erőltetett rád?
2023. júl. 21. 17:32
 2/15 anonim ***** válasza:
78%
Miért, erőltetik? Ezt kifejtenéd? Mert engem, mint heteroszexuálist, ez abszolút nem érint, legalábbis nem érzem úgy, hogy bármit rám erőltetnének. Rád mit akarnak erőltetni, ami ellenszenvet vált ki belőled?
2023. júl. 21. 17:33
 3/15 anonim ***** válasza:
65%
Na addig sem beszélnek az inflációról. A fidesz propaganda működik.
2023. júl. 21. 17:37
 4/15 A kérdező kommentje:

Például filmek/sorozatokban nagyon erőltetik őket. Kötelezően szerepelnek benne melegek, transzneműek. Sőt, még férfi szülést is láttam nem rég 🤢. Teljesen történetidegen cselekmények ezek az adott sorozatban. Heterók is szeretnék ezeket a tartalmakat nézni, de így nem megy... félúton rosszul leszünk.

Régebben nem volt ezzel gond. Nem önmagában azzal van a baj, hogy melegek szerepelnek egy adott sorozatban. Hanem, hogy nagyon érződik a propaganda szándék.

Például egy régebbi sorozat első évada (szökés 2005): Szerepelnek benne melegek, sőt nem is kevés jelenet van róluk. De egyáltalán nem érezni, hogy történet idegen lenne ez az egész.

Manapság viszont egy netflix sorozatot kb felesleges is megnézni, mert csak a szivárvány hülyeség megy bennük.

2023. júl. 21. 17:41
 5/15 A kérdező kommentje:
Van barátnőm. A vadhajtásokat meg én is utálom. De látom a kérdésre nem tudsz válaszolni, csak sértegetni akarsz. Nem tán meleg vagy? Semmi baj ezzel 😉
2023. júl. 21. 17:47
 6/15 anonim ***** válasza:
66%

Miért zavar téged ha melegek szereplnek egy filmben?

És ha szereplenek benne akkor miért nem nézed meg?

És ha nem nézed meg honnan tudod, hogy szerepelnek benne?

2023. júl. 21. 18:01
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

A Netflix eleve teli van szeméttel, ezt nem a karakterek nemi identitása fogja pozitív vagy negatív irányba billenteni, de csak néhány pozitív példa, amiben szerepelnek homoszexuális karakterek és semmit nem von el belőle: Dark, Ozark, Stranger Things, Sex Education, Qeens Gambit, Alice in Borderland

Annyi platform és sorozat van már. Ha valami nem tetszik, kaszáld el és keress mást, mert ez a ráfogom a melegekre érvelés nagyon gyenge.

#2 voltam

2023. júl. 21. 18:03
 8/15 anonim ***** válasza:
63%
Megvolt a napi fidesz provokáció, most már hazamehetsz a putris zsákfaludba és elvégezheted a 8 általánost.
2023. júl. 21. 18:13
 9/15 anonim ***** válasza:
53%

Miért akarják a nagycsaládos ideológiát ránk erőltetni!

Ők hány %? 10, vagy annyi se.

2023. júl. 21. 21:21
 10/15 anonim ***** válasza:
53%

Nem értem, mit kell vergődni ezen!

Én nem üldözöm, de nem is veszek tudomást azokról, akik másként élik meg a szexuális identitásukat, mint az átlagosan elfogadott. Ezzel már meg is tettem azt, amely nem tartom felszínen, középpontban a műbalhét és hozzá is járulok ezzel ahhoz, hogy elhaljon a kisebbség erőszakos törekvése.

A habzó szájú háborgók tartják felszínen a primitív magatartásukkal, hozzáállásukkal a lényegében semmit!

2023. júl. 22. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!