Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szeretitek a női vezetőket...

Szeretitek a női vezetőket munkahelyen vagy politikában?

Figyelt kérdés

2023. júl. 16. 18:44
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Vannak női parancsnokok seregben vagy rendőrségen?

Meg egy dandartabornokot nem láttam aki nő lenne .

2023. júl. 17. 20:02
 12/18 anonim ***** válasza:
65%

Igen, kifejezetten szeretem őket.

Sokkal emberibbek, nem a tesztoszteron vezérli az agyukat.

2023. júl. 18. 13:17
 13/18 anonim ***** válasza:
51%

" nem a tesztoszteron vezérli az agyukat."

Az én női főnököm úgy érvényesült hogy időnként rátérdelt az igazgató cipőjére. Egyébként meg a legnagyobb szarkavaró volt a cégnél.

2023. júl. 18. 21:02
 14/18 anonim ***** válasza:

Munkahelyen csak olyan női vezetővel találkoztam eddig, aki elrettentő példának volt jó.

#3-as válasz telitalálat! Kolléganőket fúrja, cseszegeti, aljas, gerinctelen szemétláda. + igen, legtöbbször konkrétan felkínálja magát minden pasi vezetőnek, így azt is megtudjuk, hogy kapott vezetői beosztást.

2023. júl. 20. 22:09
 15/18 anonim ***** válasza:
Munkahelyen az a baj, hogy sokszor tényleg nem a szakmai felkészültsége miatt kerül női vezető az élre.
2023. júl. 20. 23:59
 16/18 A kérdező kommentje:

Pontosan .nálunk is nő a vezető jogász vegzetseggel irányít egy elege műszaki teruletett.

Ami nem lenne baj ha nem szólna bele a folyamatokba .

De elettol elrugaszkodott elképzelései vannak ami csak elméletben működik és iszonyat ragaszkodik a saját otletehez.

Jogi teruleten nagyon képzet de műszaki dolgokba nem kéne hogy beleavatkozon.

2023. júl. 21. 05:13
 17/18 anonim ***** válasza:

Itt csak az a kérdés hogy a tulajdonosok meddig tolerálják azt a szándékos gazdasági károkozást amit a igazgató csinál.

De azt tudom mondani hogy ez független attól hogy nő a vezető.

Sok olyan férfi vezető is van akinek fingja sincs arról hogy mi folyik a gyártócsarnokban. A tulajdonosok felvették mert összefosták a bokájukat a gyönyörtől az vezető sok csillogó diplomájától.

2023. júl. 21. 11:28
 18/18 A kérdező kommentje:

17# állami cég itt bármit lehet 😀😀fonokoknak is meg a melosnak is.

Soha nem kuldenek el senkit fele ember csak létszám

2023. júl. 21. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!