Szeretitek a női vezetőket munkahelyen vagy politikában?
Vannak női parancsnokok seregben vagy rendőrségen?
Meg egy dandartabornokot nem láttam aki nő lenne .
Igen, kifejezetten szeretem őket.
Sokkal emberibbek, nem a tesztoszteron vezérli az agyukat.
" nem a tesztoszteron vezérli az agyukat."
Az én női főnököm úgy érvényesült hogy időnként rátérdelt az igazgató cipőjére. Egyébként meg a legnagyobb szarkavaró volt a cégnél.
Munkahelyen csak olyan női vezetővel találkoztam eddig, aki elrettentő példának volt jó.
#3-as válasz telitalálat! Kolléganőket fúrja, cseszegeti, aljas, gerinctelen szemétláda. + igen, legtöbbször konkrétan felkínálja magát minden pasi vezetőnek, így azt is megtudjuk, hogy kapott vezetői beosztást.
Pontosan .nálunk is nő a vezető jogász vegzetseggel irányít egy elege műszaki teruletett.
Ami nem lenne baj ha nem szólna bele a folyamatokba .
De elettol elrugaszkodott elképzelései vannak ami csak elméletben működik és iszonyat ragaszkodik a saját otletehez.
Jogi teruleten nagyon képzet de műszaki dolgokba nem kéne hogy beleavatkozon.
Itt csak az a kérdés hogy a tulajdonosok meddig tolerálják azt a szándékos gazdasági károkozást amit a igazgató csinál.
De azt tudom mondani hogy ez független attól hogy nő a vezető.
Sok olyan férfi vezető is van akinek fingja sincs arról hogy mi folyik a gyártócsarnokban. A tulajdonosok felvették mert összefosták a bokájukat a gyönyörtől az vezető sok csillogó diplomájától.
17# állami cég itt bármit lehet 😀😀fonokoknak is meg a melosnak is.
Soha nem kuldenek el senkit fele ember csak létszám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!