Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Kiket tudnál elképzelni egy...

Kiket tudnál elképzelni egy szakértői kormányban?

Figyelt kérdés

Pártpreferenciától függetlenül.

Ki lenne a miniszterelnök, a pénzügyminiszter, gazdasági miniszter, stb.

Pl mit gondolsz Bokros Lajosról? Szerintem jó szakember aki érti a dolgát. De vajon alkalmas egy ilyen pozícióra?

Úgy vélem a jelenlegi kormány alkalmatlan arra hogy a jelenlegi rossz helyzetből kivezesse az országot.

2023. júl. 13. 11:23
 1/6 anonim ***** válasza:
59%

"a jelenlegi kormány alkalmatlan"

Tökéletesen egyetértek.

2023. júl. 13. 11:31
 2/6 anonim ***** válasza:
59%
Bajnai Gordont és akiket ő kiválaszt munkatársainak.
2023. júl. 13. 11:39
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

Jó kérdés: Fidesz közeli szakértőkből nehéz összeállítani egy névsort.

Nyilván ilyenek kellenének mert a parlamenti többség fideszes.

Jó példa erre Bod Péter Ákos, aki jó lenne miniszterelnöknek, csak hát ő már nagyon messze van ettől a Fidesz vakrepüléstől. 2006-ban még őt akarta a Fidesz szakértői kormányfőnek.

2023. júl. 13. 11:42
 4/6 anonim ***** válasza:
7%
Nem tudom, a normális, hazafias szakemberek talán ismeretlenebbek, de ezeket. Pl. Bogár Laci, Hossó Andrea. Raffay Ernő, Popély Gyula, stb. És minél több ilyen kéne, közösen jó döntéseket hoznának. Csak a hazafiasság garantálhatja a minőséget és korrupciómentességet. A balosokat, nem magyarokat el lehet felejteni. (pl. Bokros)
2023. júl. 13. 11:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Hadházy Ákos, bár nem hiszem hogy akarna szerepet. Bod Péter Ákos szerintem is jó.
2023. júl. 13. 12:33
 6/6 árokpart ***** válasza:
100%
Bajnai Gordon, Bokros Lajos, Geri Tibor, Heim Péter, Szedlacsik Miklós.
2023. júl. 13. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!