A védettségi igazolvány idején honnan tudták, hogy nincs beoltva a személy, ha mêgis hivatalos volt az igazolványa?
Gondolom sehonnan. Illetve nem vizsgálták,, egyébként ki lehet mutatni az immunválaszt.
Szeirntem csak akik lebuktak hamisítással, azokat göngyölítették fel.
2. vagyok: Az éttermek/vendéglők/kávézók/cukrászdák/bárok és minden olyan hely, amelyik a nála fogyasztó emberek pénzéből él meg nyilván - ha nem kötelezik rá - nem fog ilyen ellenőrzést, kontrollt bevezetni, mert azzal drasztikusan megrostálja a vendégkört.
Amúgy tőlem amikor tombolt ez az egész, összesen talán 3x kérték, hogy mutassam fel a kártyát és asszem egyetlenegyszer (azaz 1x) scannelték be.
Szóval ja, ebből is látszik, hogy a vendéglőst a profit érdekli, az meg nincs, vagy épp csak csordogál, de inkább csak csepeg, ha - bármilyen gondolatiság mentén - lerostálja azokat, akik nála fogyasztanak.
Én még ma is büszkén őrzöm a védeccségi igazolványomat!
Orbán Viktor megvédett minket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!