Tényleg igaz, hogy Anglia a hónap végétől visszavonja a védettségi kártyák használatát?
Sehol se találtam róla infót, kizárólag egy oltásellenes oldalon ünneplik egy cikkre hivatkozva, ami egy másik cikkre hivatkozik.
NHS oldalán semmit se találtam.
#1 Nem jól értelmezted a kérdést.
Ő úgy értette, hogy végleg eltörlik és nem tér vissza más formában.
Dehogy igaz, csak a szokásos angolul nem beszélő szuribeszari prolik hőbörgés- és klikkszaporító lelkesedési fake news propagandája.
Annyira ostobák, hogy azt sem veszik észre, hogy a "saját" oldaluk anyagi hasznot húz a dilettáns és tökéletesen előrejelezhető, tervezhető viselkedésükből.
"Kint élek Angliában. A kártyának semmi haszna és előnye sincs."
Lefordítom proliról magyarra: "Olyan beszűkült, droidszerű életet élek, hogy a védettséggel járó előnyöket egyébként sem használnám ki, így azok előnyét észre sem veszem, ezáltal lekicsinylem."
5
Mi az a droid-szerű élet?
Nekem megvan (még) a védettségim (átestem rajta - ide lőjetek!), de még eddig egyszer sem mentem be olyan helyre, ahol kérik.
De nyilván sokan azért olttatták be magukat az elmúlt évben, hogy egyrészt kiposztolhassák magukról, hogy "természetesen ők nem közellenségek", az oltatlanokkal ellentétben; illetve, hogy mehessenek csupa-csupa olyan helyre, amiről az oltatlanok nem is álmodhatnak.
Igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!