Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Jobboldali keresztények! Ha...

Jobboldali keresztények! Ha az embrió teljes értékű embernek számít, akkor miért ehettek tojást böjtkor ha csirkét nem?

Figyelt kérdés

A tojás böjti étel, a csirke nem, mert a keresztények is tudják hogy nem minden tojás lesz csirke és a tojás nem csirke.

Tehát: embrió = ember

Tojás ≠ csirke

Logikát adjatok

Beismeritek hogy tojás nem csirke

Ne jöjjetek azzal hogy nincs megtermékenyítvr mert falusi vagyok es bizony van hogy valamennyire biztos megtermékenyül ott van a fehér darab csak még nem ágyazódott be

Embereknél viszont ellenzitek az esemény utáni tablettát is pedig az sincs még beágyazódva

2023. júl. 9. 09:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Isten az állatokat az emberre bízta a Biblia szerint. Gazdalkodjon vele. Ez még is történt.

Kivételeket is megfogalmaz, csuszomászókat, és párospatájukat nem ehetjük úgy mint a disznót.

Tehát számunkra sokkal nagyobb kérdés a rovarfeherje étel, mint a tojás.

2023. júl. 15. 11:37
 22/22 anonim ***** válasza:
71%
17 én pl otthon vagyok a témában, és az általad keresztény gyűlölőnek beállított személlyel érték egyet.
2023. júl. 15. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!