A starbucks a munkásosztály itala?
Lehet hogy amerikában igen, hiszen ott a mcdonalds is olcsónak számít, és a szegények étele.
A starbucksot a baloldallal hozzak mindig összefüggésbe hogy a baloldaliak azt isszák. A baloldal a munkásosztály tehát a mubkásosztály starbucksot iszik?
Az usában olcsó? Mert itt magyarországon nálam a luxus kategória
600ft volt és semmi koffeintartalma nem volt de en dragallom egy poharert sőt volt 1200ft is
Szerintem a kapitaizmus egy szimbóluma
De honnan szarmaztatják hogy a baloldal es a munkások isszák? Elképzrlhető hogy a munkás hamburgerezik mert olcsó és kell a táperő, de a starbucksról ez nem mondható el még az usában sem
A menőnek, gazdagnak látszani próbáló prolik, konzumidióták itala.
"Baloldali" vagyok, hiszen a fidesz ellen vagyok, és mint tudjuk [link] de undorodok az ilyesmi helyektől.
Ha ránéznél az árakra, akkor nem így vélekednél, és oké, ha presszókávéért mész, akkor megúszod olcsón, de a Starbucksba a kutya se jár presszókávéért.
Mindennapi, vagy legalábbis rendszeres bejárás itthon abszolút nem a munkásosztály fizetéséhez van igazítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!