Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért ítélnek el amiatt, hogy...

Miért ítélnek el amiatt, hogy támogatom, hogy LMBTQ-sok iskolába és óvodákba járjanak érzékenyíteni?

Figyelt kérdés

2023. júl. 6. 02:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
33%

Mert prolik, akiknek Orbán meg Bayer azzal tömte tele a fejét, hogy most épp ezt kell utálni.

Addig se gondolnak arra, hogy már több mint 1000 forint egy kiló kenyér és összeomlott az egészségügy meg az oktatás, mindemellett annyi adót fizetünk, mint egy svéd, hogy hízlaljuk belőle a Törpemalacot és klánját.

2023. júl. 6. 02:38
 2/17 anonim ***** válasza:
37%
Mert aki nem simogatja a szivárványt az egy megveszekedett nátzi... Ezt én is megkaptam már, a zsidógyerek :DDD
2023. júl. 6. 02:58
 3/17 anonim ***** válasza:
72%

Én sem értek egyet mindenben a kormány politikájával, de jelen esetben azzal igen, hogy nekem, mint szülőnek legyen az a jogköröm, hogy erről ha akarom, idő nap előtt felvilágosítsam a gyerekeimet.

Engem nem világosított vagy érzékenyített ezzel kapcsolatban senki, mégsem utálom ezeket a csoportokat.

Nem tudom, az bárkinek is hogy esne, ha bemenne pár fasiszta az óvodába meg iskolába, és a saját eszméjét meg szemszögét próbálná propagálni.

Ahogyan írják is, az egyenlőség jegyében akkor az lenne az igazságos, ha egész nap csak társadalmi csoportok járnák az óvodákat.

2023. júl. 6. 05:04
 4/17 anonim ***** válasza:
48%
Mert ez rombolja a társadalmat, a sexuális aberrációk cseppet sem járulnak hozzá pozitívan a gyermekek mentális egészségéhez.
2023. júl. 6. 05:19
 5/17 anonim ***** válasza:
29%
Mert nem tudják, hogy a státusztörvénnyel most végezték ki a teljes hazai oktatást és nem lesz iskola, ahová az lghdt-v betehetné a lábát.
2023. júl. 6. 05:55
 6/17 anonim ***** válasza:
31%
Mi szükség van erre?
2023. júl. 6. 08:51
 7/17 anonim ***** válasza:
53%
Biztos nem amiatt ítélnek el, hogy egy szánalmas provokátor troll vagy, aki mások kárán élvezkedik és élvezi, hogy hergelhet?
2023. júl. 6. 09:43
 8/17 anonim ***** válasza:
47%
Mert a gyerekek lelkének, szellemének megölését, a megrontásukat támogatod.
2023. júl. 6. 21:37
 9/17 anonim ***** válasza:
27%
Téged ki rontott meg már óvodás, vagy iskolás korodban? Mesélj!
2023. júl. 6. 21:39
 10/17 A kérdező kommentje:
98 Ez nem gyerekek megrontása, hanem éezékenyítés. És nem trill vagyok, tényleg támogatom
2023. júl. 6. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!