Miért ítélnek el amiatt, hogy támogatom, hogy LMBTQ-sok iskolába és óvodákba járjanak érzékenyíteni?
Mert prolik, akiknek Orbán meg Bayer azzal tömte tele a fejét, hogy most épp ezt kell utálni.
Addig se gondolnak arra, hogy már több mint 1000 forint egy kiló kenyér és összeomlott az egészségügy meg az oktatás, mindemellett annyi adót fizetünk, mint egy svéd, hogy hízlaljuk belőle a Törpemalacot és klánját.
Én sem értek egyet mindenben a kormány politikájával, de jelen esetben azzal igen, hogy nekem, mint szülőnek legyen az a jogköröm, hogy erről ha akarom, idő nap előtt felvilágosítsam a gyerekeimet.
Engem nem világosított vagy érzékenyített ezzel kapcsolatban senki, mégsem utálom ezeket a csoportokat.
Nem tudom, az bárkinek is hogy esne, ha bemenne pár fasiszta az óvodába meg iskolába, és a saját eszméjét meg szemszögét próbálná propagálni.
Ahogyan írják is, az egyenlőség jegyében akkor az lenne az igazságos, ha egész nap csak társadalmi csoportok járnák az óvodákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!