Orbán Viktor mire utalt, hogy 2030-ban durva dolgok lesznek?
"Klaus Schwab melyik videóját ajanlod amiből kiderül, hogy ő okozza mesterségesen a kriziseket?"
Megint hazudsz, sehol sem mondtam, hogy ő okozza. Már eleve a nevét is te hoztad szóba. Olvass vissza, ha nem működik a rövid távú memóriád.
Szóval még mindig nem tudom, hogy hazugságokkal mit szeretnél elérni, amikor előhozakodsz nevekkel, mintha én mondtam volna.
Hadd tippeljek, média szakos vagy?
Ne ertetlenkedj már.
Nem te írtad a 13-as hsz-t a mesterségesen generált krízisekről? Ha nem akoor bocs, kísértetiesen hasonló mitológia alapján kommenteltek:)
Na bökd ki, melyik a számodra meggyőző erővel bíró Schwab-beszéd? Tényleg kiváncsi vagyok.
22. Nem tudom eldönteni, hogy magyarul nem értesz, vagy csak szándékosan próbálsz ferdíteni.
Tehát a sorrend:
1 generált Krízisekről írtam (13-as komment)
2 Jöttél Prof. Schwabbal (15-és komment)
3 Nem értem miért hozod szóba
4 Jössz azzal, hogy ő generálja a kríziseket
5 Közlöm, hogy ez hazugság, nem is én hoztam szóba a nevét
6 Jössz megint az általam említett krízissel, és megint Schwabbal, mintha Schwabot én hoztam volna szóba
"hasonló mitológia alapján kommenteltek:)"
És megérkeztünk az érv nélküli emberek "tigedődéséhez". Van a felvilágosult "mi", és a "ti", ami nálatok a fidesznyik, fidkány stb. szinonímája. Ha erre akarnád terelni, most szólok, hogy nagyon mellélősz vele.
24, ezzel csak az a baj, hogy idegesítő, amikor hosszászólsz egy témához, és jön egy unatkozó tinédzser, és belédáll olyan dolgokkal, amit az ő fantáziája szült, vagy hallootta a nagyoktól, és úgy próbálja terelni a beszélgetést, hogy vita alakuljon ki, és elsüthesse a betanult szlogeneket.
Most felültem én is.
"idegesítő, amikor hosszászólsz egy témához, és jön egy unatkozó tinédzser, és belédáll olyan dolgokkal, amit az ő fantáziája szült, vagy hallootta a nagyoktól, és úgy próbálja terelni a beszélgetést, hogy vita alakuljon ki, és elsüthesse a betanult szlogeneket.
Most felültem én is."
Ja, hogy te még azt is belélátod, hogy ki hány éves, hogy mi van a fejében, hogy milyen az előélelte, hogy mik a céljai? :D
Hát, nem tudom, szerintem ugyanolyan idegesítő, amikor jön egy nem tinédzser és úgy viselkedik, mintha még mindig az lenne, magára vesz mindenfélét, ahelyett, hogy leszarná, stb. ;-)
Tudhatnád azt is, hogy milyenek a tinédzserek, meg azt is, hogy milyen egy névtelen oldal - ha meg észreveszed, hogy a kettő kombója téged idegesít, hát nem muszáj használni, beállva újra és újra egy-egy újabb pofonért... ;-)
"Ja, hogy te még azt is belélátod, hogy ki hány éves,"
A gondolkodásból lehet következtetni. Konkrét cél nélküli feleselés nem a 40-es korosztályra jellemző.
"hogy mi van a fejében,"
A kommentek alapján szalma. Másra itt nem hagyatkozhatok.
"hogy milyen az előélelte, hogy mik a céljai? :D"
A másodikat próbáltam kideríteni, de nem vallott színt.
P.S. Észrevetted, hogy amit viccesnek tartasz, te is pont azt teszed? :)
"Észrevetted, hogy amit viccesnek tartasz, te is pont azt teszed? :)"
Én arra írtam, hogy vicces, hogy megpróbálják beazonosítani, mit ki írhatott. Én nem azt teszem. Én csak hozzászólok ahhoz, amit leírva látok (tökmindegy, ki által). És csak pont addig, amíg nem idegesít, egy másodperccel se tovább. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!