Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Orbán Viktor mire utalt, hogy...

Orbán Viktor mire utalt, hogy 2030-ban durva dolgok lesznek?

Figyelt kérdés
Orbán Viktor szerint „2030 környékén mindenfajta nagy átrendeződések lesznek a világban”
2023. júl. 3. 23:06
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
55%
#6: igazad van. Annyi, hogy szerintem addig sem fogja húzni a világ. Elképesztő mértékben éljük fel a környezetünket.
2023. júl. 5. 20:21
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

"Elképesztő mértékben éljük fel a környezetünket."

Nem lenne muszáj, de most is netezel...

2023. júl. 7. 12:02
 13/32 anonim ***** válasza:
36%

Szépek ezek a mantrák a feléléssel, de vannak más dolgok is.

Pl. mesterségesen generált krízisek.

Az megvan, hogy a hollandoknál fizetnek a gazdáknak, hogy színtessék meg a marhatenyészeteket?

Németeknél meg most van szó róla, hogy sertés tenyészetek megszüntetését támogassák?

Nemrég szavazták meg az euban, hogy tücsköt meg rovarokat lehessen etetni az emberekkel.

Kezd kirajzolódni valami kép?

2023. júl. 7. 12:09
 14/32 anonim ***** válasza:

"Nem lesz elég víz, nem lesz elég áram, gáz. Nem lesz elég élelmiszer. A gazdaság évről évre rosszabbul fog teljesíteni. ... el fognak fogyni a nyersanyagok..."

El kéne dönteni végre, hogy a gazdaság teljesítsen-e inkább jól vagy a természet... Mind a kettő hosszú távon nem tartható. Be kéne érni kevesebbel.

2023. júl. 7. 12:13
 15/32 anonim ***** válasza:
55%

“mesterségesen generált krízisek.”

Persze, te semmiről, semmiért és semmit sem tehetsz, “valakik” generálják a krízist, a tuggyukkik meg a háttérhatalom meg a Klaus Schwab meg a Blackrock nem?

2023. júl. 7. 19:45
 16/32 anonim ***** válasza:
16%

15. Ezzel mit szeretnél mondani? Hogy Klaus Schwab nem valós személy?

Ha tudnál németül, akár meg is hallgathatnád az előadásait.

Szerintem dohányozz kevesebbet.

2023. júl. 7. 19:58
 17/32 anonim ***** válasza:
0%

16:

Ja hogy mivel létező személy, ezzel automatikusan hihető számodra mindaz a szerep ráaggatnak a Mihazánkos kontrókárosultak. Ok.

2023. júl. 7. 20:08
 18/32 anonim ***** válasza:
69%

17, nem tudom mit csinálnak a mihazánkosok, mivel nem vagyok magyarországon. Egyszerűen meghallgatom az előadását az anyanyelvén. De őt sem én hoztam szóba hanem te.

Szóval továbbra sem tudom, hová szeretnél kilyukadni.

2023. júl. 7. 20:31
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
Aranyos és vicces vagy, hogy lepontoztál a másik telefonodról is. :)
2023. júl. 7. 20:32
 20/32 anonim ***** válasza:
81%

Oh hogyne, egy egész telefon-farmot tartok csak azért hogy a világrengető kommentjeidet ertekeljem 😅

Hogy hova akarok kilyukadni? Mit nem értesz pontosabban? Jelezd és próbálok segíteni neked.

Klaus Schwab melyik videóját ajanlod amiből kiderül, hogy ő okozza mesterségesen a kriziseket?

2023. júl. 8. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!