Manapság akinek gyereke van, az az isten?
Figyelt kérdés
2023. jún. 30. 09:14
11/21 anonim válasza:
12, nem is adózunk Magyarországon.
13/21 anonim válasza:
14 Ti mondjátok mindig, hogy aki nem közvetlenül tapasztalt meg valamit, annak nincs joga arról beszélni. Tehát a saját logikátok szerint nincs jogotok magyar politikai fórumra se írni.
14/21 anonim válasza:
17, utoljára, amikor magamra néztem, még nem voltam többesszámban, de megyek beszélni valami spec szakemberrel, hátha, azóta több lett belőlem -milyen jó is lenne-
15/21 anonim válasza:
Vicces, mert a kommented valamiért mégis többesszámban írtad, de most már hirtelen letagadod. :D
16/21 anonim válasza:
Igazad van elkrtm, nem kicsit, nagyon, de mentségemre legyen mondva, hogy minden másra ottvan a könnygáz, meg a gumibot.
17/21 anonim válasza:
Ez jó indoklás, amikor ellentmondásba keveredsz magaddal. :D
18/21 anonim válasza:
Nem, akinek gyermeke van, annak utódja van. Se több, se kevesebb. Ő az előd.
19/21 anonim válasza:
Az én szememben tuti nem. Ha felnevelte és tisztességes ember lett belőle, akkor elismerem, mert az keveseknek sikerül. Az, hogy valaki védekezés nélkül szexel és gyerek lesz, az önmagában számomra nem elismerésre méltó dolog. Főleg, hogy egy csomó ilyen felelőtlenségből történik, mert nem védekeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!