Akik sürgetik az oroszokat, hogy miért ilyen lassan haladnak, ha olyan erősek miért nem értik, meg az alábbiakat?
Figyelt kérdés
Másfél éve megy a háború és az oroszok nem lőtték szét Kijevet, pedig megtehették volna már a legelején, hogy porrá bombázzák a várost.
Nem lőtték szét a lakott településeket, pedig azzal kevesebb katonát vesztettek volna. Távolról, bombákkal, drónokkal is vívhatták volna ezt a háborút - de nem tették.
Pont amiatt tart még mindig ez a háború és azért vesztettek az oroszok is annyi embert, mert amennyire lehetséges kerülik a civilek megölését.
2023. jún. 26. 21:53
21/26 anonim válasza:
#21: Nem, azt sem kell elhinni. De én nem is ragaszkodom hozzá ilyen megszállott módon.
22/26 A kérdező kommentje:
22.
Nem ragaszkodsz a saját verziódhoz sem és nem hiszel benne!
Kösz, ennyi nekem bőven elég!
2023. jún. 27. 02:04
23/26 anonim válasza:
#23: Én hiszek benne, de nyitott vagyok mások véleményére is. Te nem vagy az, mert eldöntöd, hogy az a világ igazsága, amit te gondolsz.
24/26 A kérdező kommentje:
24
Értjük, neked szükséges a hit!
Nálam a bizonyiték lényeges!
Hidd amit akarsz csak kopj le!
2023. jún. 27. 02:09
25/26 anonim válasza:
#25: Nem nagyon vagyunk egy értelmi szinten úgy látom, úgyhogy további szép hetet.
26/26 A kérdező kommentje:
26
Erre már rájöttem, hogy jóval alacsonyabb az értelmi szinted!
2023. jún. 27. 02:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!