Az ide írogatók szerint mi lenne elfogadható a fidesz helyett? Mihazánk?
Szerintem sokan írnák a mihazánkat. De kb ugyanaz. A jobber párt helyett egy másik konteós, idióta jobber párt?
A mihazánk mit tud felmutatni a b*zizáson cigányozáson meg zsidózáson kívül?
Dk? Gyúcsány a sátán
Más meg nincs...
Balosoknak, libsiknek: Gyurcsány, Kunhalmi, Fegyőr vagy Karácsony hazafiassága és szakértelme, ami pár év alatt nagyjából csődbe vinné az országot, de több baloldali napilapot vehetnének reggelente, amely az európai progressziót, lmbtq-t stb. dicsérné.
Amúgy Mi Hazánk vagy egy normális, jobboldali szakértői kormány, ami nem politizál. Egyik sem lenne korrupt, így óriási pénzek maradnának meg, fejlődne az ország, sok magyar cég létrejönne, stb.
Ez a probléma, hogy balosozol, libsizel, és csak ezek után foglalkozol az ország sorsával.
Az se baj, hogy Te ezt teszed, de sajnos rengetegen csinálják ezt.
jobboldali szakértői kormány"
A mihazánk?
12, én pont nem ilyen vagyok, csak kétféle típust írtam le. A balost, akit egyáltalán nem érdekel semmi, csak reggel megvehesse a Népszavát, mindegy, hogy csődbe van-e menve az ország Gyurcsányék miatt vagy épp megtámadták-e.
Ill. a hazafiak, tisztességesek, normálisak.
Plusz Fidesz, de ők ki vannak zárva a kérdésben. Nekik bármi jó, csak nemzeti szalaggal legyen átkötve, szellemi zombik.
a hazafiak, tisztességesek, normálisak"
A magyar tisztességes hazafi annyit tud hogy soros migráns prüsszel, vagy cigány zsidó b*zi.
Lehet választani
Közben az ország szó szerint európa legalja...
Mi ugyanaz a fideszben és az MH-ban?? A Fidesz most teleszórja az országot "vendégmunkásokkal". A Mihazánknak nem ilyen programja van. Csak hát nem ők döntenek. A balosok meg nemcsak hogy vendégmunkásokat hoznának be, hanem elfogadnák a migráns-kvótát is. Kinek mi tetszik....
Amúgy mi az hogy "jobber"?? Akkor most angolul beszélünk vagy magyarul? Süt rólad hogy az IQ-d és a műveltséged mélyen az átlag alatt van, szóval fuss ennek neki mégegyszer, jó? Kérd meg a Chat GPT-t (ha nem küld el a fenébe!) hogy fogalmazza meg helyetted az agyszüleményeidet, mert ez így vállalhatatlan! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!