Mi a véleményetek az Origo pálfordulásáról?
Figyelt kérdés
2010-ben még ezt írták:
"A transzszexualizmus már a születés előtt kialakul"
"Régebben úgy gondolták, hogy elsősorban a neveléssel, társadalmi tényezőkkel függ össze, mára azonban nagy biztonsággal tudjuk, hogy a transzszexualizmus veleszületett állapot."
Mostanában viszont ilyeneket:
2023. jún. 24. 15:02
1/8 anonim válasza:
Akkor a másik politikai maffiáé volt, ezért azt kellett írnia, ami azoknak tetszett.
2/8 anonim válasza:
Az Origo Magyarország bélrendszerének egy sötét sarka.
3/8 anonim válasza:
Az Origó nem csak ebben váltott, hanem mindenben. Nem tudom, hogy a mai dolgozói még mindig ugyanaok nagyjából, mint akik régen voltak, de nem hiszem. Akinek van lelkiismerete és fontos neki a szakma, biztos elhagyta ezt a portált. A propaganda az nem újságírás.
4/8 anonim válasza:
3. Úgy általában nincs Magyarországon, de máshol se szerintem. Olvasom mindegyik "oldalt". Senki se független ezért mindig szelektív híreket kapunk, néhol kiforgatva egymás szavait. Nem mondom hogy nincs igazság itt is ott is, de figyelmes ek kell lenni márha valaki akar elég időt belefektetni a "hírek" olvasásába.
5/8 anonim válasza:
Kérdező két kattintással derítettem ki hogy tulajdonos látás történt.
8/8 anonim válasza:
Régen mindig olvastam, mostanában soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!