Más is gondolja kormány szimpatizánsként amit én, hogy az Index már Origo szintre süllyedt, olvashatatlan, tele undorító kattintásvadász címekkel és bulvárral?
Figyelt kérdés
Nem értem miért gondolják a Fideszben hogy minden szimpatizánsuk erre kiváncsi és nem nyitott egy élvezhető, normális tartalommal feltöltött kormánypárti hírportálra2023. jún. 3. 17:54
3/11 anonim válasza:
Az már akkor elesett, amikor felmondott a szerkesztőség, és megcsinálták maguknak a telexet. Azóta az index egy origo/vadhajtások szintű, kormánypropagandával telenyomott, közpénzből támogatott bűzlő trágyadomb.
4/11 anonim válasza:
Nem olvasom egyiket sem Fideszesként csak a viszonylag pártatlan hírportált ,Portfolio.
5/11 anonim válasza:
A szerkesztőség-váltás óta egyáltalán nem olvasom az indexet. Pedig előtte egyik kedvenc hírportálom volt.
Mentem a szerkesztőség után, és nem csalódtam! Már régóta a telex.hu a legelső oldal nekem, ha híreket akarok olvasni.
6/11 anonim válasza:
Nem gondolnám, hogy az Index az Origo szintjén lenne, de érezhető, hogy már kevésbé kormánykritikus, mint abban az időben amikor a Telexesek készítették.
Mondjuk a Telexnél 3 évvel azután, hogy az Index működését és akkori vezetőségét megpuccsolták és mindenki felmondott Dull Szabolcs leváltása miatt, érdekes folyamatok zajlanak, hogy tegnap Dull Szabolcsnak is le kellett mondania főszerkesztői posztról.
7/11 anonim válasza:
#6 Saját magától mondott le, és ugyanúgy marad igazgató.
8/11 anonim válasza:
Vajon miért mondott le? 70 ember három évvel ezelőtt azt mondta, hogy ha nem ő a főszerkesztő, akkor nem tud hírportált készíteni. Mostanra meg az akkori hangadó Munk Veronika továbblépett és még a nem kormánypárti Media1 is azt írta, feszültségek vannak a Telex szerkesztőségében.
9/11 anonim válasza:
Akkor is ő az igazgató, azt csinál, amit akar. Teszi ezt nyilván értelmes ember módjára.
10/11 anonim válasza:
2020 júliusa óta tudjuk a Telexeseknél nincs respektje a vezetőségnek, amikor éppen Dull Szabolcsot váltja le, szóval igazgatósági tagként, bár inkább tulajdonosként, mert a feszültség elvileg ebből keletkezett, neki sem lesz, a Telexnél a tulajdonosnak és a vezetőknek azt kell csinálni, amit a munkavállalók mondanak. Legalábbis ez történt 2020 júliusában az Indexnél és most a Telexnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!