Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mennyit politizálsz?

Mennyit politizálsz?

Figyelt kérdés
2023. jún. 23. 00:26
A kérdező szavazást indított:
Elvétve, nagyon ritkán.
Olykor előfordul, nem viszem túlzásba.
Rendszeresen, mértékkel.
Elég sűrűn.
Folyamatosan politizálok.
16 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Egyre kevesebbet A napokban töröltem rengeteg baloldali politikus követését.

Aki maradni fog az Palotás János.

Jakab Péter és Gyurcsány Ferenc is maradt egyenlőre, de én mindenkit követtem és igazából ez nem jó dolog, mert csak azt látod milyen szar minden. Például az hogy Hadházi felfedi a lopásokat én mivel lesz nekem jobb? Semmivel. Teljesen felesleges információ.

És mivel idén is nyert a Fidesz, teljesen felesleges most mar a politikával foglalkoznom. Inkább keresek valami építő jellegű tevékenységet, mert nem igazán érdekel mit követett el a fidesz. Semmi hatasa nincs a társadalomra.

Falra borsó lepereg

2023. jún. 23. 00:43
 2/12 anonim ***** válasza:
Sokat.
2023. jún. 23. 05:53
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

Sajnos egyre kevesebbet.

Mert iszonyat buta a magyar.

Politika ismerete nulla.

Nincs tisztában a jogaival.

Nincs tisztában az ideológiákkal.

Nem látja összefüggéseiben a magyar történelmet.

Propaganda ismerete a nullával egyenlő.

Pénzügyi és közgazdaságtani ismeretei is nagyon hiányosak.

Iszonyat buta jobbágy szintjén lett a magyar ember.

Nem lepődnék meg, ha nemzethalál lenne, mert ennyi buta, szolgalelkű emberrel nem lehet fejlődni, csak leépülni.

2023. jún. 23. 06:50
 4/12 anonim ***** válasza:
8%

Minden nap tájékozódom.

Toroczkai Laci visszahozta a reményt a magyar politikába.

Annyira jó, hogy végre van egy szív magyar érdekképviselet :)

2023. jún. 23. 07:17
 5/12 anonim ***** válasza:
42%

Tockos?

Nem viccelj már.

Iszonyat buta, tájékozatlan, képzetlen az ember.

Illetve nem tud viselkedni, csak személyeskedni.

Igazi ostoba csőcselék.

De, mivel a lakosság nagy része is ezen a szinten van, mert iszonyat képzetlenek, észre sem veszik, hogy Tockos ostoba demagóg.

2023. jún. 23. 07:21
 6/12 anonim ***** válasza:

Dehogyis :D

Lehet összekvered FeGyőr Bandival aki zuhany alá tette az elektromos rollert, vagy mikor mondta hogy a napelem az mini atomerőmű :D :D :D

De még rengeteg más politikust fel tudnék hozni, akik valóban buták és tájékozatlanok. Szinte 98%-ok az, és Toroszkai Laci messze a legintelligensebb köztük. A tájékozatlanság nagyon messze áll tőle.

Nézd meg a videóit, amik fent vannak a Youtube-on és szerintem le fog esni az állad, azt garantálom. Csak vigyázz, mert lehetsz utána te leszel az egyik legnagyobb rajongója :)

2023. jún. 23. 07:35
 7/12 anonim ***** válasza:

6.

Megnéztem.

Iszonyat buta, agyatlan konteós.

Ajánlom elsajátításra a tudományos gondolkodást, érvelés mesterségét, értékelemzés, kérdezés tudományát és akkor megértés, mennyire buta, képzetlen aja ember Tockos.

De ahogy írtam már, mivel képzetlen a tömeg, illetve a tömegember számára nem az igazság számít, hanem az, hogy az adott gondolat, szó, számukra mennyire kedves, mennyire szimpatikus, úgy veszi hülyére őket a hülye, demagóg Tockos, ahogy akarja.

2023. jún. 23. 07:42
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem csak elfogult vagy politikailag és érzelemből és szimpátiából politizálsz.

Ez nagyon nemjó irány...

Sorolj fel nekem 5 olyan politikust, aki szerinted intelligensebb és tájékozottabb mint T. Laci!

2023. jún. 23. 07:46
 9/12 anonim ***** válasza:

8.

Látszik, mennyire buta vagy.

Szó sincs érzelemről.

Szöveget sem tudsz értelmezni.

Sajnos a lakosság ezen a bugyuta szintén van, mint te.

Tehát, ajánlom elsajátításra:

- tudományos gondolkodást,

- értékelemzést,

- kérdezés tudományát,

- szemponttant,

- kutatásmódszertan, ami pl. segíti a kritikai gondolkodást.

Bár már előre látom, hogy a bugyuta fajtádnak a tanulás, önképzés nem az erőssége, csak az, hogy számára kedves információknak bedőljön.

Ezért hiszel annak az ostoba, demagóg Tockosnak is.

Kérdésedre válaszolva:

- a teljes parlamenti elit, képzetlen szómágusokból áll.

Ez megy 70 éve.

Nem a tudományos igényességen alapuló szakmai hozzáértés számít, hanem a szöveg.

Valódi szakemberek fogják a fejüket, hogy a parlamentben lévő demagóg populistáknak hogyan hihet több millió ember, mikor nyilvánvaló, hogy csak a szédítéshez értenek.

2023. jún. 23. 07:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Csak ide szoktam jönni olvasgatni és röhögni a kérdéseken, itt úgyis mindenki mindent jobban tud. Aztán utána megnézem a hírekben, hogy mi is történt valójában.
2023. jún. 23. 08:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!