Azért csinálhatták a koronavírus-járványt, hogy az embereket az elektronikus fizetési módok felé tereljék?
Figyelt kérdés
Abban az időben tértek át nagyobb számmal az emberek az elektronikus fizetési formákra.2023. jún. 15. 17:42
2/7 anonim válasza:
Nem akarták hogy tudják lapos a föld.
3/7 anonim válasza:
Mivel a vegyifegyverként való értéke közel zérus, simán megeshet hogy azért.
4/7 anonim válasza:
Előtte is kártyával fizettem már kb 2009 óta, mikor elkezdtem dolgozni. 2010 környékén kezdtem a sárga csekkeket online átutalni, utána mindenhol az elektronikus számlázásra tértem át.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Ez csak egy a számos célja közül. Ott van még a kisvállalkozások tönkretétele, a multik egyeduralma, a totális diktatúra bevezetése, az emberi kapcsolatok megszüntetése - egyszóval az új világrend.
7/7 anonim válasza:
Igen. De nem csak.
Minél több embert beoltani.
Greenpasst bevezetni
És igen, lassacskán a digitális pénzt bevezetni, a készpénzt száműzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!