Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A cigány férfiak elnyomják a...

A cigány férfiak elnyomják a cigány nőket? Mennyire van jelen a feminizmus az ő társadalmukban?

Figyelt kérdés

Engem feministaként zavar a jelenség

A férfi mindig a nő előtt megy 2-3 méterrel, a férfi nem dolgozik, de ott lófrál a nő munkahelyén hogy figyelje nem e beszél más férfiakkal. A férfiak külön asztalnál esznek a nőkkel. A mónika showban is látható, hogy a nő ek tűrnie kell férje félrelépéseit. De ha a nő megcsalja a férjét, levágják a haját.

De viszont senkinek nem ajánlom hogy közbeavatkozzon. Én egyszer láttam hogy cigány férfi verte a cigányasszonyt, és ha a pártját akartam fogni a nőnek még a férfi oldalára allt es a jóakarója ellen megy. Nem értem miért van ez :(

Vannak roma feministák? Bár nem hinném mert mind fideszes kb

2023. jún. 15. 13:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon is. Nálunk a városban volt hogy a család női tagjai az utcán kéregettek, aztán jött a kancigány a Merdzsóval és szedte be a napi bevételt.
2023. jún. 15. 14:09
 12/20 anonim ***** válasza:
63%

7.

Gyurcsány cigány?

[link]

2023. jún. 15. 15:48
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk akiket ismerek cigányokat DK-sok. Nem tudom az okát de facen is folyamat a DK éltetik
2023. júl. 2. 15:12
 14/20 hun_74 ***** válasza:

"Engem feministaként zavar a jelenség"

Ezt a troll kérdést! 🤣🤣🤣

Hiszen mindenki tudja hogy cigányoknál a férfiak mindent is lehet, az asszonynak meg hallgass a neve!

2023. júl. 6. 16:52
 15/20 A kérdező kommentje:
14es misrt lenne troll? Egyszerűen azok a c kanok tenyleg rémisztőek de nekem egyszer a kezemet kapta el egy boltban hogy "ne nyúljak a nőjéhez" pedig nő vagyok és nem hozzá akartam nyúlni és az a vicc hogy még ő biaskodott vele előtte
2023. júl. 6. 18:25
 16/20 anonim ***** válasza:
24%

Roma származású vagyok. Nem értem azokat akit úgy válaszolnak pedig egyértelműen nem Hozzájuk tetted fel a kérdést.

Ahány ház annyi szokás.

Ha pl sok férfi jön a férjéhez a nő meg kínálja őket kávéval vagy ilyesmi de nem megy oda beszelni. Nem ezért mert elnyomás van henem mert nem illik,hiszen ha sok nő jön a feleségéhez a férj sem jön oda pletykálni.

A roma feleség tényleg minden esetben család anya viszont ők nagyrészt nem mennek egyáltalán SOHA dolgozni.

Sajnos a bántalmazás gyakori de ez nem csak a romák számlájára írható..

Az is igaz amit fentebb írtál hogy nagyon féltékenyek és védelmezők.

Hozza tenném hogy azért mert a romáknál gyakoribb nem azt jelenti hogy a magyarok között nincs rengeteg ilyen ember csak róluk senki sem beszél.

2023. júl. 9. 20:45
 17/20 anonim ***** válasza:
16-os vagyok az előző válaszombol a válaszolnak után kimarat hogy “hogy nem azok”
2023. júl. 9. 20:46
 18/20 anonim ***** válasza:

Legutóbb azt hallgattam egy kajaldaban, hogy a cigány párból a nő mesélt a ferfinak (mindenféle hülyeségeket kb. pletykaltak), majd osszevitaztak valamin és azt hallgatta az étkezde, hogy "te b.dös k.rva, mindjárt kirugdoslak" stb. többször.

Másik alkalommal szembe jött két cigany srác meg az egyik nője. Valami nem tetszett a palijának igy fogta és hasbarúgta, a nő osszegörnyedt, majd a haverral ketoldalról kiegyenesitettek és szépen mentek tovább hármasban...

2023. okt. 18. 23:59
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

Annyira birom, hogy olyanok irnak ide akik nem is ismernek kozelrol cigany csaladokat, es olyanokat irnak hogy mind futtatjak a feleseguket meg mittudomen, oke van ilyen de ti annyira felfujjatok hogy az nem igaz 🤣 en napi szinten resze voltam egy csaladnak 2 evig, szerintem jobban tudom a dolgokat mint sok ide irkalo aki neha lat az utcan ciganyokat aztan osszekombinal valamit

Kerdezo, te meg hagyd oket beken, hala Istennek ok meg nem fertozodtek meg ezzel a feminista mocsokkal, nem ugy mint a magyarok akik mar lassan himnosek... Se oltozkodesre se viselkedesre nincs kulonbseg a ferfi es a no kozt, ez tiszta vicc es nem ez a termeszetes 🤣

Attol hogy neked boki a csorod hogy a ciganyok meg tudjak mi egy nonek a dolga es te "feministakent🤡" nem tudnal ilyen lenni, az a te szegenyseged nem az ovejuk.

Tanuljal inkabb a ciganyasszonyoktol en azt mondom, es allj le ezzel a feminista bolondsaggal mert baromi gaz. Fogjal valami rendes ciganyembert aki penzt keres, nem krekkezik azt majd megtanulod mellette 😘

jan. 17. 09:07
 20/20 anonim ***** válasza:

A magyarok hìmnősek? Akkor Lakatos Márk cigány származású stylist mi? Vagy Terry Black, aki még travi is? Horváth Pista? Oláh Ibolya? És legutóbb Nótár Maryről hallottam, hogy a nőket szereti...

És ezek még csak a médiában szereplők... Azt akiket utcán látok cigány hapsit női hangon vinnyogni, vagy a szemmel láthatóan férfias leszbikus cigány nőt még nem is említettem...

Nem vagyok a feminizmus híve, de a cigányok közül kevésre tudok felnézni...

jan. 17. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!