Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A feminizmus miatt van, hogy...

A feminizmus miatt van, hogy a mai nők már nem főznek?

Figyelt kérdés
Csak rendelgetik a kaját, vagy rosszabb esetben modern vacak ételeket főznek a hagyományosak helyett.
2023. máj. 26. 15:39
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
93%

Nincs idejük, mert nem háztartásbeliként élnek, mint a "nem feminizmus" idején.

Amúgy meg főzhet a férfi is!

2023. máj. 26. 15:50
 2/33 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem igen. De én nőként ezt egyáltalán nem bánom - nyilván. Rengeteg időt el tud venni a főzés és jól is tud esni, hogy valaki más készíti el nekem az ételt. A feminizmusnak hála tanulhattam, most dolgozhatok, ezáltal ki tudom fizetni a rendelt ételt, vagy az étteremben ebédelést. Sőt, még takarítót is tudok fizetni, így azzal sem megy el időm. Jóvilág van.
2023. máj. 26. 15:53
 3/33 anonim ***** válasza:
73%
Az emberek lustaságból rendelnek kaját.
2023. máj. 26. 15:59
 4/33 A kérdező kommentje:
#2: Pedig a hagyományos ételek sokkal finomabbak.
2023. máj. 26. 16:05
 5/33 anonim ***** válasza:
80%
#4 Ez ízlés kérdése. Én nem annyira vagyok oda értük. De te azt főzöl magadnak, amit csak akarsz.
2023. máj. 26. 16:11
 6/33 A kérdező kommentje:
A gyerekeik is úgy nőnek fel, hogy nem esznek rendes kaját.
2023. máj. 26. 16:15
 7/33 anonim ***** válasza:
81%
#6 Nincs gyerekem és nem is lesz. Viszon ahogy már írták előttem is: főzzön akkor a férfi.
2023. máj. 26. 16:17
 8/33 A kérdező kommentje:
#7: Erről beszélek. A feminizmus elérte, hogy a férfi dolgozzon, a férfi takarítson, a férfi főzzön, a férfi mosson, mindent csináljon a férfi, mert a nőnek nem kell semmit, ha nem akar, mert ugye egyenlőség van, és feminizmus.
2023. máj. 26. 16:30
 9/33 anonim ***** válasza:
86%
8: te hülye vagy. Szimplán
2023. máj. 26. 16:32
 10/33 anonim ***** válasza:
91%

#8 Az miért nem volt problémád, amikor a nőnek kellett csinálni mindezt, amit felsoroltál? Mellesleg munkamegosztást is csinálhatnak, sőt, az értelmesebb párok ezt teszik.

Értem, hogy az egyszerű férfiaknak az baromi kényelmes, hogy a nő miután ledolgozza ő is a napi 8 órát, még kiganyézik alóluk, eléjük rakja az ételt, este pedig szétteszi a lábát. Csakhogy nőként, egy saját akarattal bíró személyként én k.rvára nem vágyom erre a cselédsorsra - ahogy sokan mások sem.

Egyébként te miért akarsz minden melót és felelősséget a nő nyakába lőcsölni? Főleg hogy a saját nemednek ugyanezt nem kívánnád?

2023. máj. 26. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!