Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A feminizmus miatt van, hogy...

A feminizmus miatt van, hogy a mai nők már nem főznek?

Figyelt kérdés
Csak rendelgetik a kaját, vagy rosszabb esetben modern vacak ételeket főznek a hagyományosak helyett.
2023. máj. 26. 15:39
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
#10: Nagyanyám mesélte, hogy működött az ő gyerekkorában. Az apjuk kereste a pénzt, dolgozott keményen a földeken, télen fát vágott, egész évben dolgozott, állatokat tartott, a nőre meg maradt a házimunka. Nem azért éltek így, mert a nők rá voltak kényszerülve, hanem mert így lehetett élni.
2023. máj. 26. 16:54
 12/33 anonim ***** válasza:
82%

#11 Most meg már lehet úgy is élni, hogy a nő dolgozik, eltartja magát és nem kell a férfit kiszolgálnia. Mellesleg ma már a férfiak sem csinálják azt, amit anno a dédnagyapád, ezért nem is értem, hogy mire fel várod el, hogy a nők menjenek vissza a szolgasorba, míg a férfiaktól ugyanazt a mennyiségű és nehézségű munkát és a családfenntartással járó felelősséget nem várod el.

Én ha választhatok a mostani szabad életvitelem és dédnagyanyád életvitele között, biztos, hogy a mostanit választanám.

2023. máj. 26. 17:06
 13/33 DK-s ***** válasza:
91%

Férfi vagyok, és én főzök.

A hagyományos ételekkel kapcsolatban pedig annyit, hogy az 1901-ben született déd-nagyanyám tanított annak idején főzni. ;)

2023. máj. 26. 17:14
 14/33 anonim ***** válasza:
64%
Na, látod Kérdező? Nem esik le a fütykös attól, hogy fakanalat fog az ember a kezébe. Mert nem esett le ugye, #13-as? :)
2023. máj. 26. 17:17
 15/33 anonim ***** válasza:
11%
Nem is tudnak. Ezek már csak a körömreszeléshez értenek.
2023. máj. 26. 17:19
 16/33 anonim ***** válasza:
80%
#15 Nehéz elfogadni, hogy nincs többé ingyencseléd, mi? :) Mesélj, te mihez értesz? Meg úgy az átlag pasi mihez ért?
2023. máj. 26. 17:24
 17/33 DK-s ***** válasza:
77%

#14-nek:

Nem hát.

A konkrét oka az volt, hogy idővel anyám kezdett főzni a dédi helyett, és lusta volt mint a föld. Utált főzni, összecsapott mindent. Hiába kértem hogy főzzön ezt, vagy azt, mindig valami egyszerű, gyors kaját dobott össze.

A dédi meg szépen apránként megtanított pár ételre.

2023. máj. 26. 17:34
 18/33 anonim ***** válasza:
73%
#17 Ügyes vagy! Látod, mennyivel jobb így? Olyanra készíted az ételt, amilyenre szeretnéd.
2023. máj. 26. 17:46
 19/33 anonim ***** válasza:
3%

Kérdező, aki a másik kedvében akar járni nőként, le akarja nyűgözni a párját, főzni fog, ahogy a férfi is megmutatja azt az oldalát egy kapcsolatban, amihez ért.

Csak az ilyen ultraliberális-nézettel bíró, félleszbikus/biszex vérfeminista, leginkább lecsúszott, bukott nőként való életfelfogás miatt ezek még ha megd.gelenek se csinálnak meg semmit egy férfinak.

Ebből is látszik, ezek ilyen maguknak való, antiszoc, életképtelen nők, gyerekeket utálják, ezek max a hozzájuk hasonló halálra ítéltek csoportját képesek összetartani valami feminista közösségben.

2023. máj. 26. 17:59
 20/33 anonim ***** válasza:
88%
#19 Érdekes, hogy pont azt hívod életképtelennek, aki képes önálló életet élni, eltartani magát, ellentétbenben azzal, aki elvárja, sőt, szinte követeli, hogy főzzenek rá és elétegyék az ételt. :D Kicsit el vagy tévedve.
2023. máj. 26. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!