A feminizmus miatt van, hogy a mai nők már nem főznek?
#11 Most meg már lehet úgy is élni, hogy a nő dolgozik, eltartja magát és nem kell a férfit kiszolgálnia. Mellesleg ma már a férfiak sem csinálják azt, amit anno a dédnagyapád, ezért nem is értem, hogy mire fel várod el, hogy a nők menjenek vissza a szolgasorba, míg a férfiaktól ugyanazt a mennyiségű és nehézségű munkát és a családfenntartással járó felelősséget nem várod el.
Én ha választhatok a mostani szabad életvitelem és dédnagyanyád életvitele között, biztos, hogy a mostanit választanám.
Férfi vagyok, és én főzök.
A hagyományos ételekkel kapcsolatban pedig annyit, hogy az 1901-ben született déd-nagyanyám tanított annak idején főzni. ;)
#14-nek:
Nem hát.
A konkrét oka az volt, hogy idővel anyám kezdett főzni a dédi helyett, és lusta volt mint a föld. Utált főzni, összecsapott mindent. Hiába kértem hogy főzzön ezt, vagy azt, mindig valami egyszerű, gyors kaját dobott össze.
A dédi meg szépen apránként megtanított pár ételre.
Kérdező, aki a másik kedvében akar járni nőként, le akarja nyűgözni a párját, főzni fog, ahogy a férfi is megmutatja azt az oldalát egy kapcsolatban, amihez ért.
Csak az ilyen ultraliberális-nézettel bíró, félleszbikus/biszex vérfeminista, leginkább lecsúszott, bukott nőként való életfelfogás miatt ezek még ha megd.gelenek se csinálnak meg semmit egy férfinak.
Ebből is látszik, ezek ilyen maguknak való, antiszoc, életképtelen nők, gyerekeket utálják, ezek max a hozzájuk hasonló halálra ítéltek csoportját képesek összetartani valami feminista közösségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!