Az háború és ukrán pártiak miért nem értik meg hogy egy haborúhoz két fél kell?
Figyelt kérdés
2023. jún. 13. 20:06
11/30 A kérdező kommentje:
9-10 álmodoztok csak, így fogok nagyon sokat veszíteni!
2023. jún. 13. 22:25
13/30 A kérdező kommentje:
Hogy ti veszítetek?
2023. jún. 13. 22:33
14/30 anonim válasza:
Azt irtad, te fogsz nagyon sokat vesziteni. Fogadast kotottel valakivel?
15/30 A kérdező kommentje:
14.
Bocs félre irtam azt akartam írni, hogy te, illetve ti fogtok sokat veszíteni.
2023. jún. 13. 23:49
16/30 anonim válasza:
Igazad van, két fél kell, az aki támad és az akit megtámadnak. És?
17/30 Molyember válasza:
Továbbra sem írod le, hogy szerinted melyik fél hiányzik a kettőből, ezért még mindig totál értelmetlen a kérdésed.
Ha időd engedi, akkor azt is kifejthetnéd, hogy miért háborúpárti az, aki támogatja az ukránokat a védekezésben. Az oroszok támadtak, ők az agresszorok (ezt már Kína is elismerte...), ők gyilkolnak és rombolnak egy másik ország területén, akkor nem lehet, hogy az oroszok és az őket támogatók a háborúpártiak? Ők kezdték, és ők erőltetik minden elítélő nyilatkozat, szankció és nyilvánvaló veszteség ellenére. Hogy gondolod ezt?
18/30 anonim válasza:
" te, illetve ti fogtok sokat veszíteni."
Masokrol nem tudok nyilatkozni, de en miert veszitenek sokat?
19/30 Molyember válasza:
Azért 18-as, mert a kérdező fejében egy olyan világ van, amiben az oroszok lenyomják a teljes nyugatot, aztán majd megbüntetik azokat, akik nem őket támogatták a Gyakorin. Szerintem nem teljesen tiszta.
20/30 anonim válasza:
Az ilyen emberek lelkében, mint a kérdező, mi lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!