Az háború és ukrán pártiak miért nem értik meg hogy egy haborúhoz két fél kell?
Olvasd el a kérdésed (még akkor is, ha értelmetlen) mielőtt felteszed, mert alig áll néhány szóból, mégis van benne több helyesírási hiba.
Háborúpárti pedig az agresszor, háborús gyilkos putyler, aki kirobbantotta és gyáva módon betegeket és fiatalokat egyaránt támadott.
Ennél még Google fordító is jobban tud magyarul.
Válaszolnék a kérdésedre, de egyelőre nem értem. Kifejtenéd, hogy mit szeretnél megtudni?
2,3.
Pedig érthető,de csak magyaroknak!
Úgy látom direkt nem akarjátok érteni és csakis trollkodásra használjátok az oldalt!
Én értem a kérdést. A kérdező arra gondol, hogy: Az úgy kezdődött. hogy a másik visszaütött!
Vagyis ha Ukrajna nem védekezne nem lenne háború.
Azon elgondolkodtál már kérdező, hogy ha Oroszország nem támad, akkor sem lenne háború?
9.
Az ukránokat ti tudjátok leállítani balosok ha nem nyomjátok a fegyvereket, az oroszok rátok nem hallgatnak úgy látom ebből kitalálhatod a helyes megfejtést!
10-eske és az oroszokat ki tudja leállítani? Szerinted nem őket kellene inkább?
A már közhelynek számító példa szerint, ha a szerettedet meg akarják ölni, te hagyni fogod a béke kedvéért? Vagy ha védekezik és visszatámad, még ő lesz a hibás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!