Mindentudó99 kérdése:
Mit tegyek ha azt làtom idős ember plusz alkoholista fiának a bizalmába kezd férkőzni a falu legalljadékabb családja akik már több embert kiforgattak a házukból?
Figyelt kérdés
Hogy milyen család nem írom le mert még rasszistának titulálnànak. Több idős embert forgattak ki így a ingatlanából. Ez már önmagában is problèma de ez a szüleim közvetlen szomszèdjában zajlik.2023. jún. 11. 17:47
1/3 anonim válasza:
Gyűjts bizonyítékot és jelentsd fel őket. Nagyjából ez a lehetőséged. Mindenki saját sorsának kovácsa.
2/3 anonim válasza:
Megértem, hogy nem akarsz színesbőrűt a szüleid szomszédjába. Az első tanácsát tudom én is adni, férkőzz te is a bizalmukba, szerezz tőlük bizonyítékokat és ha úgy érzed, hogy kellően bizonyítható a dolog, tedd meg a feljelentést az ügyészségen.
3/3 anonim válasza:
Előre sajnálom a szüleidet. Sajnos jól tudom, mivel jár egy ilyen szomszédság...még jobban járnak a szüleid, ha addig adják el a házukat, ameddig tudják...később semmit nem fog érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!