Oroszország elfoglalja Ukrajnát. Mi pedig Kárpátalját az MI szerint. Ehhez mit szólsz?
Magyarország a saját népével nem tud mit kezdeni, a saját határain belül. Miért kéne még Kárpátalja is neki?
Nem egy külhoni magyarral beszéltem személyesen. Az összes ember elmondta, hogy teljesen jól érzi magát ott ahol van, legyen az Erdély, Felvidék, Kárpátalja, vagy Délvidék. Mindenki tökéletesen beszéli az adott ország nyelvét amiben lakik. Egyik elcsatolt országban sincs rosszabb politikai és gazdasági helyzet mint nálunk az anyaországban. Talán most Karpátalja, Ukrajnában háború van. De ennyi. Nem tudom mi ez a nagy magyarkodás az interneten, de ezt én élőben soha egy felvidéki, erdélyi, vagy vajdasági magyarnál nem láttam.
Mi több, van hogy hallom, hogy szerbül, szlovákul beszélgetnek egymás között a magyarok. 2023 -ban még mindig revízióról beszélni, szerintem nagy hülyeség, főleg amikor nyitottak a határok és bárki ott él ahol akar. Nem látom, hogy sok elcsatolt magyar sietve akar költözni az anyaországba. Szóval hagyjuk már ezt a majd nekünk vissza adják Karpátalját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!