Ukrajnából eddig a háború előtti népesség hány %-a menekült el külföldre?
Figyelt kérdés
2023. máj. 26. 15:39
1/6 anonim válasza:
Durván 3 millióan, ez olyan 7-8%.
2/6 anonim válasza:
Van ahol már közel 10 millió emberről beszélnek. Ha ukrajna lakosságát 40 milliónak tekintjük a háború előtt akkor elég durva.
A nagyobb baj az hogy bármennyi ember is menekült el ezek nagy része fiatal életerős ember családdal. És jó részük nem is akar visszatérni.
3/6 anonim válasza:
Becslések szerint már csak olyan 20-26 millió ember maradhatott Kijev uralma alatt, a többi kivándorolt, meghalt, vagy az Oroszországhoz csatlakozott részeken él. És ennek a maradéknak a jelentős része is már idősebb, aki nem katonáskodik, nem fog már szülni, és jelentős részük nem is dolgozik. Ezért is van Ukrajna nagyon reménytelen helyzetben hosszú távon.
4/6 anonim válasza:
8 millióan, tehát kb 21%. Ukrajna népessége 27-28 millió, folyamatosan csökken.
5/6 anonim válasza:
Érdekes ez a sok különféle szám. Én a hivatalos adatokat közöltem, ez alapján durván 3 millióan menekültek külföldre. A 4-es válasz annyiban hajaz az enyémre, hogy én is 8 millió menekültről olvastam, de abból 5 millió országon belül maradt.
6/6 anonim válasza:
5: mivel a katonaszökevények milliói hivatalosan nem hagyták el Ukrajnát, csak a valóságban, nagy butaság hivatalos adatokkal számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!